Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2016 13:10

ΔΩΡΙΟ - ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 1-2: Διπλό στο 92' με Ηλιόπουλο

Γράφτηκε από τον

Με φοβερό γκολ του Στέλιου Ηλιόπουλου στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανθουριακός έφυγε με τη νίκη 1-2 από το Δώριο.


Μία χιτσκοκική νίκη σε ένα ωραίο ποιοτικά ματς με εκατέρωθεν φάσεις.
Ο Δωριέας που είναι μόλις ένα βαθμό πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη  ήθελε το τρίποντο, όμως δεν μπόρεσε να πάρει ούτε τον βαθμό, δεχόμενος το δεύτερο γκολ στο 92'.

Το 0-1 ο Βασιλόπουλος,
ισοφάρισε ο Γεωργακόπουλος

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 18' με πλασέ του Βασιλόπουλου ύστερα από ασίστ του Πλατάκη.
Η ομάδα του Γιάννη Αντωνόπουλου που εμφανίστηκε ενισχυμένη με τους Ντονά, Αθανασόπουλο, έφερε το ματς στα ίσια στο 30' με σουτ του Γεωργακόπουλου μετά από πάσα του Ντονά (1-1).
Νωρίτερα ο Πανθουριακός είχε χαμένα τετ α τετ με Ζάκκα και Β. Σεφεράσι.
Στο β' μέρος το Δώριο τα έπαιξε όλα για όλα και είχε καλές στιγμές με τους Βασιλόπουλο, Μωράκη και Αλεξόπουλο, αλλά και η ομάδα της Θουρίας είχε σε αυτό το διάστημα ευκαιρίες κυρίως με τον Ζάκκα (2 φάσεις) και τον Κωνσταντόπουλο.
Οι γηπεδούχοι έμειναν με έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Ψηλοπαναγιώτη. Διαμαρτύρονται για ένα πέναλτι στο 70' σε σπρώξιμο αμυντικού στον Γεωργακόπουλο που ήταν τετ α τετ και για μία 2η κίτρινη (κόκκινη) που δεν δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα σε αμυντικό του Πανθουριακού για σκληρό φάουλ στον Γεωργακόπουλο.
Μάλιστα ζητούν από την επιτροπή διαιτησίας της ΕΠΣΜ την εξαίρεση του διαιτητή Ψηλοπαναγιώτη από τους αγώνες της ομάδας τους μέχρι το τέλος της σεζόν.
Βοηθοί ήταν οι Γιαννέτσος και Μπασιλάρης.
ΔΩΡΙΟ: Δήμας, Γεωργιόπουλος, Μωράκης, Αλεξόπουλος, Γκιάτα, Γκότσης, Ντονάς, Αθανασόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ψωρομύτης, Βασιλόπουλος.


ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: Ανδρέου, Βασιλόπουλος (25' λ. τρ. Μαραβέλας), Α. Σεφεράσι (86' Παπαδημητρίου), Πλατάκης, Παντσιώτης, Χαρμπίλας, Πιχιγιόνι, Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Ζάκκας, Β. Σεφεράσι (50' Ηλιόπουλος).