Τρίτη, 26 Ιανουάριος 2016 13:31

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα", λέει ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

Ενα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου στην Α' τοπική έκανε ο Πάμισος, καθώς νίκησε 2-1 τον φορμαρισμένο Ολυμπιακό Καλαμάτας, ο οποίος αγνοούσε την ήττα οχτώ αγωνιστικές και πρόσφατα έκοψε βαθμούς από τον Τσικλητήρα Πύλου, ενώ έχει νικήσει και την Κυπαρισσία.

Οι Νησιώτες νίκησαν πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ και διατήρησαν το +5 από το δεύτερο Τσικλητήρα και το +8 από την τρίτη Κυπαρισσία και ενώ απομένουν ακόμα 12 αγωνιστικές για το φινάλε της Α' τοπικής.
"Ακόμα δεν έχουμε κάνει τίποτα. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και συγκέντρωση σε κάθε παιχνίδι", λέει στο "Notosport" ο Αντώνης Μαυρέας,  Ο προπονητής των πρωτοπόρων διατηρεί χαμηλούς τόνους, παρά το σημαντικό προβάδισμα από τους διώκτες του. Δεν κρύβει όμως την ικανοποίηση του για τη φετινή πορεία.
"Χαίρομαι που βλέπω αυτό το αποτέλεσμα. Η ομάδα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και τη διακατέχει η σοβαρότητα. Με τον Ολυμπιακό είχαμε την απόλυτη κυριαρχία απέναντι σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο που είχε κάνει ζημιές. Μπήκαμε πολύ προσεκτικά και ξεπεράσαμε το μισό λάθος που κάναμε σε όλο το ματς. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά". Ο Πάμισος προετοιμάζεται πλέον για το νέο εντός έδρας ματς με αντίπαλο τον Α.Ο. Διαβολιτσίου, όπου θα αγωνιστεί πάνοπλος.

Μεταγραφικά

Στο μεταγραφικό σκέλος, η ομάδα της Μεσσήνης κινείται για την απόκτηση του Αρι Σταματελόπουλου από το Μεσσηνιακό και σύμφωνα με τους ανθρώπους του Παμίσου οι συζητήσεις είναι σε καλό δρόμο. Ακόμα αναμένει την τελική απόφαση του Χρήστου Καλαντζή για το αν θα επιστρέψει στην ενεργό δράση. Ο έμπειρος φορ συμμετέχει στις προπονήσεις του Παμίσου, όμως στην παρούσα φάση δεν δείχνει διατεθειμένος να αγωνιστεί, αλλά ακόμα η περίπτωση αυτή δεν έχει.. κλείσει.