Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2016 16:51

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σκοπός τους να διακοπεί το ματς"

Γράφτηκε από τον
ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Σκοπός τους να διακοπεί το ματς"

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη οι διαιτητές του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, σύμφωνα με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού", με σκοπό "να βρεθεί τρόπος να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού".

Σε βαριά κατηγορία προχωρούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με όσα υποστήριζαν, οι διαιτητές του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, που θα διεξάγεται την Τετάρτη (27/1, 17.15) στο πλαίσιο των προημιτελικών, βρέθηκαν στην ΕΠΟ και συζήτησαν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Γκιρτζίκη.

Σκοπός τους, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι άνθρωποι των "πρασίνων", ήταν "να βρεθεί τρόπος να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθεί σε αποκλεισμό και εξοντωτική τιμωρία".

Όπως σχολίαζαν στο "τριφύλλι": "Από πολύ έγκυρες πηγές έφτασαν στον Παναθηναϊκό οι πληροφορίες ότι οι διαιτητές του αγώνα μας με τον Ατρόμητο βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και συζήτησαν επί μακρόν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας με σκοπό να βρεθεί τρόπος να διακοπεί η αναμέτρηση εις βάρος του Παναθηναϊκού και να οδηγηθεί σε αποκλεισμό και εξοντωτική τιμωρία.

Προειδοποιούμε ότι ανάλογες προβοκάτσιες δεν θα ανεχθούμε. Καλούμε όσους γνωρίζουν τα γεγονότα να απευθυνθούν άμεσα στον Αθλητικό Εισαγγελέα και να σταθούν αρωγοί στον αγώνα μας κατά του διεφθαρμένου συστήματος της ΕΠΟ και των διαιτητών υπαλλήλων τους".

Πηγή: sport24.gr