Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 12:25

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ογδοη μεταγραφή ο αμυντικός Σ. Νικολακόπουλος από Δόξα Μανωλάδας

Γράφτηκε από τον

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε χθες ο Τέλλο Άγρας κάνοντας δικό του τον Σωτήρη Νικολακόπουλο.

Πρόκειται για 26χρονο κεντρικό αμυντικό που  τα 2,5 τελευταία χρόνια ήταν στη Δόξα Νέας Μανωλάδας και έπαιζε στη Γ' εθνική.
Ο Νικολακόπουλος είναι Πατρινός και έχει αγωνιστεί ακόμη σε Εθνικό Σαγέικων και Διαγόρα Βραχνέικων. Χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση και γίνεται προσπάθεια να εκδοθεί το δελτίο του για να παίξει στο αυριανό ματς με τον Αστέρα Αρφαρών.
Πρόκειται για μία ακόμη μεταγραφή πρώτης γραμμής για την ομάδα των Γαργαλιάνων, που έφτασε αισίως τις οκτώ κινήσεις την περίοδο του Ιανουαρίου.
Είχαν προηγηθεί οι Σωτηρόπουλος, Τσαμπάς, Ξυδιάς, Χατζηπαναγιώτης, Μπουρλάκης, Κοσυφολόγος και Παναγιωτόπουλος.

Συμφωνία και με Δ. Νικολόπουλο


Επίσης συμφωνία υπάρχει με τον τερματοφύλακα Δημήτρη Νικολόπουλο που αγωνίζεται στο Βλαχόπουλο και προέρχεται από τον Τσικλητήρα Πύλου.
Εκτός από μεταγραφές ο Άγρας είχε και πολλές αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών τη δεδομένη περίοδο, μιας και αποτέλεσαν παρελθόν οι Παγώνης, Φίλαϊ, Κολεζνιτσένκο, Μερκούρη, Τσώλης, Ντινιωτάκης και Σταθάς.
Όσον αφορά το αυριανό κρίσιμο ματς με τα Αρφαρά μοναδικός στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι η νίκη με την διοίκηση να απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο του Αγρα να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο.