Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2016 14:55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 2-0: Το καθάρισε μετά τις αποβολές

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 2-0: Το καθάρισε μετά τις αποβολές

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Μιλτιάδη, αλλά η σωστή αποβολή του Μπαρσελό στο 40' και πολύ περισσότερο αυτή του Σταματόπουλου (επίσης ορθή) στο 55' άλλαξαν την εικόνα της χθεσινής αναμέτρησης στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας".

Οι "ερυθρόλευκοι" εκμεταλλεύτηκαν το τεράστιο αριθμητικό πλεονέκτημα και με γκολ των Αλεξανδρόπουλου (64") και Ανδρεάκου (70') νίκησαν 2-0 και ανέβηκαν στην 6η θέση της Α' τοπικής. Στον αντίποδα ο Μιλτιάδης είναι στην 9η θέση και απέχει εννέα βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το άσχημο όμως είναι ότι έχασε δύο παίκτες ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τον Μπαρσελό να είναι μάλιστα ο πρώτος σκόρερ της ομάδας.

Το χθεσινό ματς ήταν κακό στο πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Ο Θεοδωρόπουλος στο 2' σούταρε άουτ μέσα από την περιοχή, ο Κούτρης στο 31' δοκίμασε το σουτ, αλλά ο Λυμπερόπουλος ήταν σε καλή θέση, ενώ στο 38' η κεφαλιά του Αργάνη πέρασε άουτ. Στο 40' έγινε η φάση που "άναψε τα αίματα". Ο Μπαρσελό έπεσε μέσα στην περιοχή και ο Νικολόπουλος έτρεξε αρχικά να του δείξει κίτρινη κάρτα για "θέατρο", αλλά ο Ουρουγουανός επιθετικός χτύπησε στη συνέχεια τον Γ. Μπάλλα και δικαιολογημένα είδε την κόκκινη κάρτα. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων στο ρέφερι Νικολόπουλο που διέκοψε το ματς για δέκα λεπτά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Οταν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο έδειξε κίτρινη κάρτα στους Φ. Μπάλλα και Σταματόπουλο για διαμαρτυρία. 

Στο β' μέρος ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά και στο 48' ο Παπαδέας βρέθηκε απέναντι από τον Καλογήρου που απέκρουσε με τα πόδια. Στο 55' ο Σταματόπουλος είδε τη β' κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Αλεξανδρόπουλο και τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για το Μιλτιάδη, ο οποίος δεν άντεξε με εννέα παίκτες. 

Στο 64' ο Παπαδέας έβγαλε τετ α τετ τον Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος με ωραίο πλασέ νίκησε τον Καλογήρου για το 1-0.

Στο 69' ο Παπαδέας βρήκε αυτή τη φορά τον Τζίφα που έπιασε το σουτ στην κίνηση και έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στην επόμενη φάση από γύρισμα του Αλεξανδρόπουλου, ο Ανδρεάκος στο δεύτερο δοκάρι έγραψε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ, μιας και στο 86' ο γκολκίπερ του Μιλτιάδη απέκρουσε την κεφαλιά - "ψαράκι" του Τζίφα. 

Το ματς διαιτήτευσε ο Νικολόπουλος με βοηθούς τους Γιαννέτσο και Τσουλάκο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Μαρούδας, Στ. Μπάλλας (62' Ανδρεάκος), Πολυμενέας, Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Παπαδέας, Τσαναλίας, Θεοδωρόπουλος (75' Μαγουλιανίτης), Αλεξανδρόπουλος, Αναγνωστόπουλος (46' Τζίφας). 

 

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Καλογήρου, Φαράντος, Φ. Μπάλλας, Αναστασόπουλος (80' Παντελής), Ζώτος, Δημόπουλος, Κούτρης (88' Παναγιωτόπουλος), Λακριντής, Μπαρσελό, Καραμπότσος (60' Διαμαντόπουλος), Σταματόπουλος.