Δευτέρα, 01 Φεβρουάριος 2016 19:39

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Έκλεισε τον στόπερ Κώστα Μπαντούνα

Γράφτηκε από τον

Τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Κώστα Μπαντούνα έκλεισε η Καλαμάτα, η οποία προσπαθεί να καλύψει τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ της εν όψει της συνέχειας.

Ο νεαρός στόπερ έπαιζε στον Βύζαντα Μεγάρων, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει σε Κηφισιά και Αιγάλεω. Στην Κηφισιά μάλιστα ήταν μαζί με τον μέσο της Καλαμάτας Παναγιώτη Τσιμικλή. 

Η προσπάθεια ενίσχυσης θα συνεχιστεί τις επόμενες μέρες με σκοπό να προστεθούν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες στο ρόστερ. 

Από εκεί και πέρα, πολύτιμο χρόνο για δουλειά στον νέο προπονητή της Καλαμάτας Κώστα Καλογιαννίδη έδωσε η ματαίωση των αγώνων της περασμένης Κυριακής, όμως από αύριο η "Μαύρη Θύελλα" ξαναμπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Η Μεσσηνιακή ομάδα την προσεχή Κυριακή θα φιλοξενηθεί από τον Ηρακλή Ψαχνών σε ένα ματς όπου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη τόσο για βαθμολογικούς όσο και για ψυχολογικούς λόγους.

Σε περίπτωση που κατακτηθεί η πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη της ομάδας η Καλαμάτα θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα για την συνέχεια και φυσικά θα ανέβει το ηθικό των παικτών. Ο Ηρακλής είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας, όμως την Κυριακή θα παίξει και αυτός ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την παραμονή, πράγμα που σημαίνει ότι οι Μεσσήνιοι θα βρουν ένα παθιασμένο αντίπαλο απέναντι τους. 

 

Η αυριανή και η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνουν στο γήπεδο του Ασπροχώματος, ενώ από την Πέμπτη η ομάδα θα επιστρέψει για τις προπονήσεις της στο Δημοτικό Στάδιο. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Παλιούρας, ο νεαρός Νικολόπουλος που χτύπησε σε τροχαίο πριν λίγες μέρες και ο τιμωρημένος Γαλανόπουλος ενώ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθέντας Γιάννης Τσόπελας.