Πέμπτη, 04 Φεβρουάριος 2016 18:54

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πήρε Ραχίμ και Μπεγλεκτζή από Σπάρτη

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πήρε Ραχίμ και Μπεγλεκτζή από Σπάρτη

Μεταγραφικό πακέτο από την ΑΕ Σπάρτης ήρθε στην Καλαμάτα η οποία συνεχίζει την προσπάθεια ενίσχυσης εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Γ' εθνική.

Η Μεσσηνιακή ομάδα απέκτησε τον 23χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Ραχίμ (φωτό στη μέση) αλλά και τον 20χρονο Κώστα Μπεγλεκτζή, οι οποίοι αποχώρησαν πριν λίγες μέρες από την Σπάρτη. Ο Ραχίμ ήταν στην 11άδα της Λακωνικής ομάδας στο πρόσφατο ματς με την Καλαμάτα όπου η Σπάρτη είχε πάρει τη νίκη με 2-1 στις καθυστερήσεις. Ήταν βασικός σε πολλά ματς της Σπάρτη σε αντίθεση με τον Μπεγλεκτζή που έπαιζε κυρίως σε αγώνες κυπέλλου.

Θυμίζουμε ότι από την Δευτέρα η Καλαμάτα έχει εντάξει ξανά στο ρόστερ της τον Χρήστο Καλαντζή ο οποίος αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση και ενισχύει σημαντικά την γραμμή κρούσης των «μελανόλευκων». την Δευτέρα αποκτήθηκε και ο Μπαντούνας από τον Βύζαντα Μεγάρων ο οποίος προπονήθηκε χθες με τους «μελανόλευκους» και τέθηκε στα πλάνα του Κώστα Καλογιαννίδη. Ενώ την προπόνηση των γκολκίπερ της ομάδας έχει αναλάβει πλέον ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος. 

Οι Μεσσήνιοι πλέον κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη 11άδας με τον οποίο θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφικές τους κινήσεις για αυτή την περίοδο.

Χθες η προπόνηση έγινε στο Δημοτικό Στάδιο παρουσία και του προέδρου Γιώργου Ράλλη, ο οποίος παρακολούθησε τους «μελανόλευκους» μαζί με τους Θοδωρή Παπαθεοδωρίδη και Μενέλαο Γερονικολό. 

Η προπόνηση είχε ένταση και φαίνεται με την έλευση του Καλογιαννίδη να υπάρχει ένας σαφώς πιο αισιόδοξο κλίμα για την συνέχεια. 

Θυμίζουμε πάντως πως η βαθμολογική θέση της ομάδας παραμένει εξαιρετικά δύσκολη καθώς η Καλαμάτα είναι 4 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. Υπάρχει ωστόσο η πίστη ότι η ομάδα θα δείξει άμεσα βελτιωμένο πρόσωπο και θα κερδίσει τα δύο βατά παιχνίδια που ακολουθούν με Ηρακλή Ψαχνών εκτός έδρας και με το Λουτράκι στην Καλαμάτα. 

Kόβουν πίτα οι παλαίμαχοι

Οι παλαίμαχοι της Καλαμάτας θα κόψουν αύριο Παρασκευή την πίτα του σε εκδήλωση που θα γίνει στην ταβέρνα το «Κατώφλι» στη Μαρίνα Καλαμάτας. Ο Σύλλογος έχει καλέσει όλα τα μέλη του να δώσουν το παρών.