Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 12:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: "Μένουν ακόμα δέκα τελικοί", επισημαίνει ο Γιώργος Πετρουλάκης

Γράφτηκε από τον

Την πέμπτη σερί νίκη του και τρίτη εντός έδρας πανηγύρισε την Κυριακή ο Πάμισος με 1-0 επί της Ανδρούσας και συνεχίζει χωρίς απώλειες στο δεύτερο γύρο της Α' τοπικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου έχοντας πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Τσικλητήρα Πύλου και οχτώ από την τρίτη Κυπαρισσία.
Ο Γιώργος Πετρουλάκης δηλώνει όμως ακόμα ότι δεν έχει κριθεί τίποτα.
"Μένουν δέκα τελικοί και πρέπει να δείξουμε σοβαρότητα στα ματς που απομένουν για να τερματίσουμε πρωταθλητής. Εχουμε τελειώσει τα 2/3 του πρωταθλήματος, αλλά δεν έχει κριθεί τίποτα τόσο για τον πρωταθλητή, όσο και για τις ομάδες που θα υποβιβαστούν. Και η Κυπαρισσία είναι για μένα μέσα στο παιχνίδι", λέει ο αντιπρόεδρος του Παμίσου. Ο Γ. Πετρουλάκης παραδέχεται πάντως ότι: "Εχουμε πλεονέκτημα γιατί τα πάντα εξαρτώνται από εμάς και δεν κοιτάμε τι κάνουν οι άλλοι. Θέλει σοβαρότητα μέχρι και την τελευταία αγωνιστική. Ακολουθεί ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι και συγκεντρωνόμαστε σε αυτό".
Το ματς για το οποίο κάνει λόγο ο Γ. Πετρουλάκης είναι αυτό με τον Τέλλο Αγρα, το οποίο θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στους Γαργαλιάνους. Ο Πάμισος θα επιδιώξει να πάρει τους τρεις βαθμούς ώστε να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες του Τσικλητήρα και Κυπαρισσία και να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στο δρόμο για τον τίτλο.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ