Τρίτη, 09 Φεβρουάριος 2016 14:04

Στη σύσκεψη ασφαλείας του ΑΕΚ - Ολυμπιακός ο Κοντονής!

Γράφτηκε από τον

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, έδωσε το «παρών» στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.


Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM και το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αποφάσισε να δώσει το «παρών» στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός, για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για όσα θα αποφασιστούν.

Το κλίμα στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γενικά τεταμένο και δεδομένα το ντέρμπι του Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό και η χωρίς προβλήματα διεξαγωγή του είναι ένα μεγάλο στοίχημα για όλους τους εμπλεκόμενους. Το ίδιο και για την πολιτεία και προσωπικά τον Σταύρο Κοντονή, που έχει δείξει ότι το θέμα της βίας στα γήπεδα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε και από μια κίνηση – έκπληξη που έκανε σήμερα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αποφασίζοντας να δώσει το «παρών» στη καθιερωμένη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Η σύσκεψη ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 12, με τη συμμετοχή εκπροσώπων των δύο ομάδων και της Αστυνομίας και ο Σταύρος Κοντονής συμμετείχε σε αυτή, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αποχώρησε πριν από λίγο.

Πηγή: sdna.gr