Παρασκευή, 02 Αύγουστος 2013 12:13

Νεκρός βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής

Γράφτηκε από τον
Νεκρός βρέθηκε ο ιδιοκτήτης της Καλλιθέας Νίκος Σαλευρής

Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινή γνώμη η είδηση του θανάτου του γνωστού Καλλιθεώτη επιχειρηματία, Νίκου Σαλευρή, που βρέθηκε νεκρός το πρωί της Παρασκευής (2/8) στην παραλία Αλίμου.

Η σωρός του βρέθηκε έπειτα από αγωνιώδεις έρευνες που ξεκίνησαν από την οικογένεια του και τις αρμόδιες αρχές το προηγούμενο βράδυ. Αρχικά, βρήκαν τα προσωπικά αντικείμενα του και το πρωί της Παρσκευής και τη σωρό του. 

Αναμένεται η νεκροψία προκειμένου να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια θανάτου του, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε πνιγμό που προέκυψε έπειτα από καρδιακό επεισόδιο. 

Ο Νίκος Σαλευρής, ιδιοκτήτης φροντιστηρίων ξένων γλωσσών, υπηρέτησε το ποδόσφαιρο και ειδικότερα την Καλλιθέα για σχεδόν 25 χρόνια. Επί προεδρίας του και συγκεκριμένα το 2002- η ομάδα κατάφερε να φτάσει στο σημείο να αγωνιστεί στην Α’ Εθνική. 

Συλληπητήρια απέστειλε η Super League με ανακοίνωση που εξέδωσε:

"O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του προέδρου της ΠΑΕ Καλλιθέα Νίκου Σαλευρή και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας, θερμά συλλυπητήρια".

Ανακοίνωση για το χαμό του γνωστού ποδοσφαιρικού παράγοντα, εξέδωσε και η ΕΠΟ:

"Το ελληνικό ποδόσφαιρο θρηνεί. Ένα από τα πλέον εκλεκτά του στελέχη, ο Νίκος Σαλευρής, επί σειρά ετών μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Καλλιθέα, δεν βρίσκεται πλέον μεταξύ της ποδοσφαιρικής οικογένειας. Ο απροσδόκητος χαμός του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στο άθλημα.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήριά τους στους οικείους του και στην ποδοσφαιρική οικογένεια της Καλλιθέας".

πηγή: soccerplus.gr