Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2016 20:19

Χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ο Μικελάτος

Γράφτηκε από τον
Χάνει τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας ο Μικελάτος

Ανακοινώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΜ οι ποινές στους παίκτες που αποβλήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο Δημήτης Μικελάτος του Τσικλητήρα Πύλου τιμωρήθηκε, όπως αναμενόταν, με τρεις αγωνιστικές και έτσι θα χάσει τον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας της επόμενης Τετάρτης (17 Φεβρουαρίου), όπου η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τον Πανθουτριακό.
Από εκεί και πέρα, από την Α' τοπική με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Π. Ματθαίος του Αστέρα Αρφαρών, με 3 ο Ανδρώνης του Τέλλου Άγρα και με μια αγωνιστική οι Δ. Δημόπουλος (Διαβολίτσι), Αρ. Δικαίος (Σπερχόγεια) και Β. Κρεμύδας (Ανδρούσα).
Στην Α1 τοπική με μια αγωνιστική τιμωρήθηκαν οι Κ. Καραχάλιος (Εράνη), Γ. Βελλής (Αναγέννηση), Δ. Μπάλας (Ομόνοια) και Κ. Παπαβασιλόπουλος (Αίας).

Βαριές ποινές
στην Β' τοπική

Στην Β' τοπική με 10 αγωνιστικές τιμωρήθηκαν οι Β. Σαμιώτης και Ι. Τοντέρικα του ΑΟ Φυτειάς. Από την ίδια ομάδα με 4 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Γ. Μάρκου, με δύο ο Σ. Κομπότης και με μια ο Σ. Φωτεινάκης.
Με πέντε αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Α. Γεωργακόπουλος της ΑΕ Γαργαλιάνων και μια αγωνιστική οι Ν. Ζερβάκος (Ολυμπιακός Ανάληψης), Δ. Παναγιωτόπουλος (Παναθηναϊκός Καλαμάτας), Δ. Σταυρόπουλος (ΑΕΚ Καλαμάτας).
Από την Γ' τοπική με τρεις αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Κ. Καλδής του Νέστωρ Πύλου και μια μια αγωνιστική ο Ζ. Νάτσης του ΠΑΟΚ.