Πέμπτη, 18 Φεβρουάριος 2016 13:12

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Ετοιμος και ο Οττα για το κρίσιμο ματς με Λουτράκι

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ":  Ετοιμος και ο Οττα για το κρίσιμο ματς με Λουτράκι

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο συνέχισε χθες η Καλαμάτα την προετοιμασία της για το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με το Λουτράκι (3 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού).


Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και η Καλαμάτα θέλει νίκη ώστε να μειώσει και άλλο την διαφορά από το προσεχή αντίπαλο της, η οποία σήμερα έχει τέσσερις βαθμούς περισσότερους. Η Καλαμάτα μετά το διπλό επί του Ηρακλή Ψαχνών είναι δύο βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και την Ερμιονίδα και δεν έχει περιθώρια για εντός έδρας απώλειες αν θέλει να κερδίσει τη μάχη της παραμονής.
Το ευχάριστο για τον τεχνικό των Μεσσηνίων Κώστα Καλογιαννίδη είναι ότι θα έχει στην διάθεση του και τον Οττα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που είχε και προπονήθηκε κανονικά χθες. Στα πλάνα του Καλογιαννίδη είναι και ο Γαλανόπουλος που εξέτισε την ποινή του. Εκτός είναι ο τραυματίας Παλιούρας ενώ μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Γιακουμής και Οδεμισιώτης.

Από ήττα το Λουτράκι.
το σήκωσε η Σπάρτη

Το Λουτράκι χθες συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης του όμως δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο καθώς έχασε με 4-3 από το Ζευγολατιό, παίζοντας πάντως με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής στο τελευταίο ημίωρο.
Στην Λακωνία, μια άλλη αντίπαλος της Καλαμάτας στην Γ' εθνική, η ΑΕ Σπάρτης, πήρε το Κύπελλο καθώς επικράτησε με 2-0 στον τελικό του Μολαϊκού, με τον Μεσσήνιο πρώην παίκτη της Καλαμάτας Κώστα Ηλιόπουλο να πετυχαίνει το πρώτο γκολ.

Σφυρίζει ο Μανιώτης

Το ματς της Καλαμάτας με το Λουτράκι θα διαιτητεύσει ο Μανιώτης από την Ανατολική Αττική με βοηθούς του Γουρπώτη, Κυριακόπουλο του ίδιου συνδέσμου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές στον 3ο όμιλο..
ΑΟ Λεβάντε - Ηρακλής Ψαχνών
Τσαγκαράκης, Γεωργακόπουλος, Νούλας (Αχαίας)
Καλαμάτα - Λουτράκι
Μανιώτης, Γουρπώτης, Κυριακόπουλος (Αν. Αττικής)
Παναρκαδικός - Χαλκίδα
Γρίμμας, Μπατσιόπουλος, Δέτση (Αθηνών)
Δόξα Ν. Μανωλάδας - Παναργειακός
Γκάμαρης, Κορτέσης, Λυμπερόπουλος (Αθηνών)
Κανάρης Νενήτων - Σπάρτη
Τσουκαλάς, Βασιλάκης, Τάμαλης (Αθηνών)
Βύζας Μεγάρων - Ερμιονίδα
Κρασαγάκης (Ηρακλείου), Πασπάτης, Λεοντακιανάκος (Αθηνών)
Αιολικός - ΠΑΟ Βάρδας
Καρυοφίλλης, Κοτζαμανίδης, Ζερβάκης (Πειραιά)