Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2016 13:39

Κατέθεσαν ένσταση Πύλος και ΑΟΚ κατά Παμίσου

Γράφτηκε από τον

Κατατέθηκε πριν λίγη ώρα η ένσταση του Τσικλητήρα Πύλου και της Κυπαρισσίας κατά του Παμίσου για αντικανονική συμμετοχή του Γιώργου Μουλιάτου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον κατέθεσαν όπως αναμενόταν την ένσταση, όχι όμως και ο Απόλλωνας (για τους δικούς του λόγους), όμως αν κερδηθεί η ένσταση τότε στην καλαματιανή ομάδα θα προστεθούν τρεις βαθμοί.

Αυτό που ισχυρίζονται ΑΟΚ και Πύλος βάσει του ΚΑΠ είναι πως ένας ποδοσφαιριστής δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε τρεις διαφορετικές ομάδες σε μία αγωνιστική σεζόν. Στη δεδομένη περίπτωση ο Μουλιάτος έπαιζε μέχρι τον Δεκέμβριο στον Πανθουριακό, στη συνέχεια πήγε στην "Μαύρη Θύελλα" όπου έπαιξε ένα ματς κυπέλλου με τον Τσικλητήρα Πύλου και ύστερα πήρε μεταγραφή στον Πάμισο και αγωνίστηκε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Χάνει το ματς και -3 βαθμοί!

Βάσει του ΚΑΠ αν ο Πάμισος χάσει την ένσταση τότε χάνει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και σκορ 3-0, του αφαιρούνται τρεις βαθμοί (αυτό ισχύει από φέτος) και του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο.

Κάτι που σημαίνει πως αν Πύλος και Κυπαρισσία κερδίσουν την ένσταση τότε αλλάζει άρδην το σκηνικό στη μάχη της ανόδου, αλλά και της παραμονής με τον Απόλλωνα να κερδίζει στα χαρτιά τρεις απρόσμενους βαθμούς.

Την Πέμπτη η απόφαση

Η συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΣΜ (πρόεδρος είναι ο Γρηγόρης Μποντοζάκης) θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη και θα βγει απόφαση για την εν λόγω ένσταση.

 

Πάντως είναι πολύ πιθανό το θέμα να έχει και συνέχεια, ότι απόφαση πάρει η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣΜ, αφού τόσο ο Πάμισος όσο και οι άλλες δύο ομάδες λογικά θα καταθέσουν έφεση στην ΕΠΟ για να εξετάσει το ζήτημα σε δεύτερο βαθμό.