Τρίτη, 23 Φεβρουάριος 2016 17:23

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πίτα με βραβεύσεις και ευχάριστα νέα για το γήπεδο

Γράφτηκε από τον

Την πίτα του έκοψε το Σάββατο ο Απόλλωνας Καλαμάτας, σε μια ωραία εκδήλωση που έγινε στο κέντρο «Κουκούτσης».

Το παρών έδωσε και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο δήμος θα βοηθήσει τον Απόλλωνα να ολοκληρώσει το δικό του γήπεδο στο Ασπρόχωμα. 

Επιπλέον τόνισε ότι ο δήμος θα φτιάξει το προπονητήριο στα Παλιάμπελα (όπου η Καλαμάτα θα έχει τον πρώτο λόγο για την χρήση) αλλά και αυτό στον Κορδία (γήπεδο Σφαγείων), το οποίο δεν χρησιμοποιείται τα τελευταία χρόνια και στο οποίο θα αγωνίζονται κυρίως οι ομάδες της Παραλίας.

Ο Παν. Νίκας τόνισε σχετικά στον χαιρετισμό του: « Ο δήμος θα κάνει προσπάθεια ώστε να φτιαχτεί όσο γρηγορότερα το γήπεδο του Απόλλωνα ώστε να αποκτήσει η ιστορική ομάδα το δικό της σπίτι, να έχει νίκες και να πάρει πρωταθλήματα. Ο δήμος θα αναλάβει τις εργασίες στο γήπεδο που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας και έχει παραχωρηθεί στον Απόλλωνα. Θα γίνει όπως έχει συμβεί στο παρελθόν και στα γήπεδα Θουρίας και Αμφειας. Σε ότι αφορά το γήπεδο Σφαγείων θα το φτιάξουμε για να έχουν το δικό τους γήπεδο οι ομάδες της Παραλίας. Στα Παλιάμπελα θα φτιαχτεί το γήπεδο για να το χρησιμοποιεί κυρίως η Καλαμάτα για τις ανάγκες της, αλλά θα είναι και για τις υπόλοιπες ομάδες". 

Κατά τα άλλα η εκδήλωση περιελάμβανε, πέρα από την κοπή της πίτας βραβεύσεις παλαίμαχων παικτών αλλά και των χορηγών του ιστορικού συλλόγου καθώς επίσης και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ.

Βραβεύθηκαν ο δήμαρχος Παν. Νίκας, ο χορηγός Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, ο παλαίμαχος ποδοφαιριστής Γιάννης Νικητόπουλος, ο παλαίμαχος και επί σειρά ετών χορηγός Χρήστος Οδεμισιώτης, ο Παναγιώτης Κουτίβας και η ομάδα βόλεϊ που ξεκίνησε την λειτουργία της το 2015.

Η ομάδα αποτελείται από τις αθλήτριες Σοφία Μπαρούνη, Βίκη Κουφού, Αγγελική Καζάκη, Νίκη Σκορπιδέα, Στέλλα Σπανάκη, Γιώτα Καραγλάνη, Βίνα Νιάρχου, Βάσω Θάνου, Σάσα Σκαφιδά, Βούλα Καπόγλη, Βασιλεία Πετράκη, Δήμητρα Παπουτσή, Άννα Χριστοπούλου, Βίλλη Μάραντου. 

Υπεύθυνη τεχνικός της ομάδας είναι η Αγγελική Καζάκη, φροντιστής της ομάδας είναι ο Τάκης Θεοδορόπουλος και στατιστικολόγος η Βίκυ Καραμπάτσου.

Παρών ήταν φυσικά ο πρόεδρος Παναγιώτης Χριστόφορος και τα μέλη της διοίκησης Παναγιώτης Λυμπέρης, Άρις Χριστόφορος, Φώτης Μάνθος, Παναγιώτης Κουτίβας, Μαρία Βρακά - Οδεμισιώτη, Ηλίας Κουτίβας (υπεύθυνος βόλεϊ), Γιώργος Γαϊτάνης, Τάσος Ορφανός. Στην εκδήλωση ήταν παρών ακόμη παλαίμαχοι του Απόλλωνα, παίκτες της ανδρικής ομάδας αλλά και από τα τμήματα υποδομής ενώ την παρουσίαση έκανε ο Παναγιώτης Λυμπέρης. 

Επιπλέον, οι τυχεροί της λαχειοφόρου αγοράς κέρδισαν αρκετά δώρα με μεγαλύτερο μια τηλεόραση την οποία κέρδισε ο Αποστόλης Τρικουράκης!

Το φλουρί της ποδοσφαιρικής ομάδας βρήκε ο Βαγγέλης Κουκέας και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ η Σοφία Μπαρούνη. 

 

Την ΕΠΣΜ εκπροσώπησαν ο ειδικός γραμματέας Αντώνης Τουρλομούσης και ο Ηλίας Αλεξανδρόπουλος.