Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016 21:11

Διοίκηση και παίκτες του Απόλλωνα Καλαμάτας εξηγούν γιατί δεν έκαναν ένσταση

Γράφτηκε από τον
Διοίκηση και παίκτες του Απόλλωνα Καλαμάτας εξηγούν γιατί δεν έκαναν ένσταση

Ο Απόλλωνας Καλαμάτας δεν έκανε ένσταση σε βάρος του Παμίσου για τον Κυριακάτικο μεταξύ τους αγώνα, κάτι που πάντως έκαναν οι Πύλος και Κυπαρισσία που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για το ματς. Η διοίκηση του Απόλλωνα πριν λίγο συνεδρίασε και εξέδωσε ανακοίνωση που εξηγεί το λόγο που δεν προέβη σε ένσταση.

 

Η ανακοίνωση της διοίκησης αναφέρει. 'Ο ΑΣ Απόλλωνας Καλαμάτας σεβόμενος την ιστορία του αλλά και την ιστορία των άλλων συλλόγων δεν προέβει σε ένσταση του αγώνα της ομάδας μας με τον Πάμισο Μεσσήνης διότι σέβεται τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών και κυρίως πιστεύει ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται μέσα στο γήπεδο'.

Ακολούθησε ανακοίνωση των τριών αρχηγών της ομάδας, των Βαγγέλη Κουκέα, Κώστα Μάλαμα και Σπύρου Αντωνόπουλο που εκπροσωπόντας όλους τους παίκτες αναφέρουν. 'Σεβόμαστε την απόφαση της διοίκησης και είμαστε κάθετοι στην απόφαση που πάρθηκε. Σαν παίκτες δεν επιθυμούμε ούτε ένα βαθμό εκτός γηπέδου. Είμαστε δίπλα στον συνάδελφο ποδοσφαιριστή Γιώργο Μουλιάτο και δεν επιθυμούμε καμία τιμωρία γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος και κανείς άλλος. Παρόλο που βρισκόμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση ήταν εύκολη απόφαση για μας γιατί πιστεύουμε στην ομάδα μας και θα τα καταφέρουμε. Βιώνοντας παρόμοια κατάσταση την περσινή χρονιά (ας θυμηθούν οι σχετικοί) δεν υπιθυμούμε σε καμία περίπτωση να μπούμε στην ίδια διαδικασία. Τέλος, καλή πορεία σε όλες τις ομάδες και πάνω από όλα υγεία.