Δευτέρα, 29 Φεβρουάριος 2016 16:02

ΟΜΟΝΟΙΑ - ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ 1-1: Μοιρασιά σε ένα γεμάτο παιχνίδι

Γράφτηκε από τον

Δεν αναδείχθηκε νικητής στη σαββατιάτικη αναμέτρηση που έγινε στο "Γ. Λουκαρέας", εκεί όπου Ομόνοια και Ασπρόχωμα έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς όπου και οι δύο θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη.

Η Ομόνοια είχε κλασικές ευκαιρίες με τους Κατσίβα (2) και Πουρνάρα, αυτός στην τελευταία φάση του αγώνα μετά από πάσα του Αγγελή βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για γκολ, όμως πλάσαρε άουτ. Το Ασπρόχωμα δημιούργησε πολλές ευκαιρίες στη διάρκεια του αγώνα με τους Ζαφειρόπουλο, Φλέσσα, Φίλιο με τον τελευταίο να είναι μοιραίος παίκτης, καθώς πέρα από το πέναλτι που έχασε, είχε άλλη μια κλασική ευκαιρία, όμως η μπάλα βρήκε στο δοκάρι.

Στο 12' ο Φίλιος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Δ. Κοστρίβα και ο Τουρλομούσης έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Φίλιος για να αποκρούσει αρχικά ο Μέτσος, όμως με δεύτερη προσπάθεια ο επιθετικός του Ασπροχώματος σκόραρε. Ο κ. Τουρλομούσης σφύριξε επανάληψη γιατί την ώρα της εκτέλεσης παίκτες των δύο ομάδων είχαν μπει στην περιοχή. Ο Φίλιος το χτύπησε ξανά λοιπόν δεν κατάφερε όμως να σκοράρει, αφού ο Μέτσος μπλόκαρε γλιτώνοντας την εστία του από την παραβίαση, πιάνοντας για 2η σερί αγωνιστική πέναλτι, όπως είχε κάνει και στο προηγούμενο ματς με τον Κεραυνό. Στο 19' φάουλ του Αρ. Ηλιόπουλου από τα πλάγια, ο Βεργόπουλος κινήθηκε στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1. Στο 28' ο Φλέσσας έκανε το μακρινό σουτ στέλνοντας την μπάλα να τραντάξει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 35' μετά από κάθετη πάσα του Δογγίτη ο Κατσίβας έφτασε στην αντίπαλη περιοχή πρόλαβε την έξοδο του Καντερέ και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 42' από σέντρα του Φλέσσα ο Φίλιος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μέτσος, Σπυρόπουλος, Δ. Κοστρίβας, Κ. Κοστρίβας, Πέτροβας, Πετριτάι, Τάφα, Δρογγίτης (65' λ.τρ. Μπακλαβάς), Αγγελής (91' Πουρνάρας), Μπάλλας (82' λ.τρ. Τζίκα), Κατσίβας.

 

ΑΣΠΡΟΧΩΜΑ: Καντερές, Θεοδωρόπουλος, Ζαφειρόπουλος, Βεργόπουλος (70' Κουραμπάς), Φουρναράκος, Μουράτι, Φλέσσας, Ντάσης (87' Π. Χαρίτος), Πετσόπουλος, Αρ. Ηλιόπουλος (59' Γυφτέας), Φίλιος.