Τρίτη, 01 Μαρτίου 2016 17:00

ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στους «4» προκρίθηκαν 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Στους «4» προκρίθηκαν 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Την πρόκριση τους στους «4» του ποδοσφαιρικού πρωταθλήμαστος των Λυκείων του Νομού εξασφάλισαν χθες το 4ο ΕΠΑΛ Καλαμάτας και το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας αφού στους προημιτελικούς που έγιναν στο γήπεδο «Γ. Λουκαρέας» επικράτησαν του 1ου ΓΕΛ Μεσσήνης και του ΓΕΛ Γαργαλιάνων αντίστοιχα. 

Στο ματς του 4ου ΕΠΑΛ Καλαμάτας με το 1ο ΓΕΛ Μεσσήνης, ο Δωδέκατος πέτυχε το 1-0, ο Τσέλα ισοφάρισε σε 1-1, ο Κανελλόπουλος με δύο γκολ πέτυχε το 3-1, ο Μπαζάνης το 4-1 και ο Γιαννακόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 5-1. 

Διαιτητής ήταν ο Φασουλής και βοηθοί οι Δημόπουλος, Μαυρίκης. 

4ο ΕΠΑΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Τσιγάρος, Μπάντας, Δωδέκατος, Κανελλόπουλος, Δαλκαφούκης, Διπλάρης, Δ. Γιαννακόπουλος, Σπ. Γιαννακόπουλος, Δρογγίτης, Μπαζάνης, Τοφάλης.

Έπαιξαν και οι Μπομπόνης, Δουβίκας, Κουραμπάς, Νικολόπουλος, Καρράς, Κερανούδης. 

1ο ΓΕΛ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Φωτόπουλος, Κατσούρος, Αλ. Λενα, Μπομπότσι, Ξαπλαντέρης, Πετρουλάκης, Πράττης, Σεμερτζίδης, Σταθόπουλος, Σταματόπουλος, Τσέλα. 

Έπαιξαν και οι Αναστασόπουλος, Βασιλόπουλος, Δημητρόπουλος, Κουτής, Ηλ. Λενα, Λιακόπουλος, Κατσούρος. 

Στο άλλο ματς  το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας είχε επικρατήσει με 4-1 του ΓΕΛ Γαργαλιάνων. O Παλιατσέας πέτυχε δύο γκολ, ένα ο Μάριος - Γιάννης Μάντης και ένα ο Μπέρμπερη ενώ για το Λύκειο των Γαργαλιάνων είχε μειώσει σε 3-1 ο Μπαρό.

Διαιτητής ήταν ο Δημόπουλος και βοηθοί οι Φασουλής, Μαυρίκης. 

1ο ΓΕΛ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Κ. Κοστρίβας, Δ. Κοστρίβας, Μάριος - Γιάννης Μάντης, Μαργέλης, Παλιατσέας, Μπέρμπερη, Θεοδωρόπουλος, Λεμπέσης, Φιλίππου, Λέκκας. 

Επαιξαν και οι Κατσαμπάνης, Δημητρακόπουλος, Γιάννης Μάντης, Κατσίρας. 

ΓΕΛ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Αργυρόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ταγκαλάκης, Σταθόπουλος, Σκουτέρης, Γεωργιόπουλος, Βάγγαλης, Τάρλερ, Σερέτης, Μπαρό, Γκότσης. 

 

Επαιξαν και οι Σοφιανόπουλος, Ηλ. Αντωνόπουλος, Καραμπότσος, Ανδριόπουλος, Αργυρόπουλος, Π. Αντωνόπουλος.