Πέμπτη, 03 Μάρτιος 2016 17:54

Δεν γίνεται το ΑΕΚ - Ατρόμητος

Γράφτηκε από τον
Δεν γίνεται το ΑΕΚ - Ατρόμητος

Δυο ώρες (!) πριν την διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος ενημερώθηκαν ότι δεν θα διεξαχθεί ο μεταξύ τους αγώνας στο ΟΑΚΑ.

Δεν θα διεξαχθεί τελικά ο δεύτερος, χρονικά, ημιτελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο. Οι δυο ομάδες ενημερώθηκαν επισήμως από την πλευρά του υφυπουργείου Αθλητισμού ότι το ματς δεν θα γίνει, αν και το έμαθαν μόλις δυο ώρες (!) πριν την σέντρα.

Μάλιστα, η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, το παιχνίδι ματαιώνεται. Εν αναμονή και των υπολοίπων αποφάσεων για το μέλλον της φετινής διοργάνωσης και όχι μόνο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους για τη μη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ-Ατρόμητου, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή".

Τελευταία στιγμή έμαθαν στην ΑΕΚ για την αναβολή

Χρειάστηκε να φτάσει η ώρα που οι παίκτες της ΑΕΚ θα έμπαιναν στο πούλμαν για να αναχωρήσουν για το Ολυμπιακό Στάδιο, προκειμένου να υπάρξει επίσημη ενημέρωση πως αναβλήθηκε ο πρώτος ημιτελικός με τον Ατρόμητο. Μέχρι και λίγα λεπτά μετά τις 17.00, ο Γκας Πογέτ και οι ποδοσφαιριστές του, είχαν απλώς ακούσει φήμες πως δεν επρόκειτο να γίνει το ματς, αλλά δεν γνώριζαν κάτι επισήμως. Γι αυτό άλλωστε και ο Ουρουγουανός προπονητής ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα. Για τις 17.40 είχε προγραμματιστεί η αναχώρηση της αποστολής για το ΟΑΚΑ και λίγο πριν ο Πογέτ θα μιλούσε στους ποδοσφαιριστές για να ανακοινώσει και την ενδεκάδα. Τελικά περίπου στις 17.15 υπήρξε η ενημέρωση πως το ματς αναβλήθηκε. Ο Πογέτ άφησε τους ποδοσφαιριστές να πάνε στα σπίτια τους και έβαλε κανονικά προπόνηση για αύριο (4/3) το πρωί.

Βεβαίως η αλήθεια είναι πως όλη αυτή η κατάσταση για τον Ουρουγουανό τεχνικό είναι πρωτόγνωρη. Δεν έχει ξαναζήσει κάτι ανάλογο στην καριέρα του ο Πογέτ. Και δεν το πίστευε πως είχε φτάσει η ώρα πέντε, το ματς ήταν προγραμματισμένο για 2,5 ώρες αργότερα και όλα ήταν στον αέρα.

Πηγή: sport24.gr