Παρασκευή, 04 Μάρτιος 2016 14:31

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Νίκη και με Δώριο για να εξασφαλίσει την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του πήρε και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο ο Μιλτιάδης στο ματς με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την παραμονή στην Α' τοπική.

Η ομάδα του Πύργου με πάθος, αποφασιστικότητα και σωστή τακτική επέστρεψε στις νίκες, σε ένα ματς όπου ο αντίπαλος "καιγόταν" για βαθμούς. Ετσι οι "μελανόλευκοι" έφτασαν τους 29 βαθμούς, απέχουν 12 από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζονται 2-3 βαθμούς για να εξασφαλίσουν και μαθηματικά τη σωτηρία. Για το ματς με τον Απόλλωνα και τη συνέχεια μίλησε στην "Ελευθερία" ο προπονητής του Μιλτιάδη Κώστας Λαμπρόπουλος που έχει σημαντική συμβολή στη φετινή άκρως επιτυχημένη πορεία: "Παίζαμε με μία ιστορική ομάδα που είχε άγχος και αυτό εκμεταλλευτήκαμε. Χτυπήσαμε στις αδυναμίες του αντιπάλου και φτάσαμε στη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου που είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της φετινής πορείας. Δεν χαλαρώνουμε, θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους στον ίδιο ρυθμό".

Λαμπρόπουλος: "Μέτρησε η... ψυχή του Πύργου"

Σε ερώτηση πιο είναι το μυστικό του φετινού Μιλτιάδη ο καλαματιανός τεχνικός απάντησε: "Τα καλά αποδυτήρια, η σκληρή δουλειά και κυρίως η... ψυχή του Πύργου. Αυτή η ομάδα έχει... μέταλλο, όποιος παίκτης έρχεται στον Π ύργο εδώ και χρόνια μεταμορφώνεται προς το καλύτερο και αυτό δεν είναι τυχαίο. Υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι που υπεραγαπούν την ομάδα και όλοι μας έχουμε υπερβάλει εαυτόν για να φτάσουμε εδώ και είμαστε". Ο Μιλτιάδης φιλοξενεί το Σάββατο το Δώριο και με ανεβασμένη ψυχολογία θα προσπαθήσει να πάρει τη νίκη για να ξεμπερδεύει μια και καλή με την παραμονή, μιας και θα φτάσει τους 32 βαθμούς. Το ματς πάντως θέλει προσοχή κι αυτό το γνωρίζουν όλοι, αφού το Δώριο "καίγεται" για βαθμούς και θα τα δώσει όλα. Στα αγωνιστικά το πιθανότερο είναι να παίξει και σε αυτό το ματς ο στρατευμένος Διαμαντόπουλος, που είναι στα τελευταία ματς σταθερά εκ των κορυφαίων της ομάδας. Επίσης επιστρέφει μετά από καιρό ο Φαράντος που αποθεραπεύτηκε, ενώ στην αποστολή θα είναι ο νεαρός Ταγκαλάκης και ίσως ο έμπειρος Παυλόπουλος.