Κυριακή, 06 Μαρτίου 2016 14:43

H Καλαμάτα 0-0 Ερμιονίδα, παραμένει στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού

Γράφτηκε από τον
H Καλαμάτα 0-0 Ερμιονίδα, παραμένει στο -3 από τη ζώνη του υποβιβασμού

H Kαλαμάτα υποδέχεται την Ερμιονίδα σε καθοριστικό αγώνα για την παραμονή.

Τελικό 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο. Πολύ άσχημο αποτέλεσμα για την Καλαμάτα που παραμένει 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού.Ενα δοκάρι στο 34', ένα πέναλτι που ζήτησε στο 42' και 1-2 καλές φάσεις ακόμη είχε η Καλαμάτα στο ματς, όμως αυτά δεν ήταν αρκετά για να κερδίσει την Ερμιονίδα που έπαιξε αμυντικό και πήρε αυτό που ήθελε, το βαθμό της ισοπαλίας.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

94' Τελικό 0-0.

92' Κίτρινη στον Πλαστουργό.

89' Ο Μιχαλάκης της Ερμιονίδας βγήκε και μπήκε ο Πρίφτης

83' Πάει προς το τέλος το ματς, πάντα 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο, αποτέλεσμα που αν μείνει είναι πολύ άσχημο για την Καλαμάτα.

80' Ο Ρήγας στη θέση του Γκίνο.

78' Οι φιλοξενούμενοι χαλάνε με κάθε τρόπο το ρυθμό του αγώνα ενώ η Καλαμάτα κάνει αδικαιολόγητα λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας με αποτέλεσμα να παραμένει το 0-0.

77' Κίτρινη στον Μανουσάκη.

72' Βγήκε ο Σαλταπίδας μπήκε ο Πλαστουργός.

66' Πρώτη καλή ευκαιρία για την Καλαμάτα στο β' ημίχρονο, την σπατάλησε ο Τορεζάνι που αμαρκάριστος με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα άουτ, μετά από σέντρα του Γαλανόπουλου.

64' Ο Μανουσάκης αντί του Κολημήτρα. Αλλαγή και η Ερμιονίδα βγήκε ο Τριμπόνιας και μπήκε ο Ανδριόπουλος.

60' Συμπληρώσαμε μια ώρα αγώνα με το 0-0 να παραμένει στο Δημοτικο Στάδιο. Πιέζει πάντως η Καλαμάτα ενώ πολλά παράπονα υπάρχουν για τον τροπο που σφυρίζει ο διαιτητής Κατοίκος από την Αθήνα, ο οποίος σε δύο συνεχόμενες περιπτώσεις δεν έδωσε φάουλ υπέρ της Καλαμάτας κοντά στην περιοχη

57' Κίτρινη στον Γκίνο.

54' Μπήκε ο Χρήστος Καλαντζής στη θέση του Ραχίμ.

51' Προσπαθεί να πιέσει στο ξεκίνημα του β' ημίχρονο η Καλαμάτα, ενώ και η εξέδρα στηρίζει με 1000 και πλέον φιλάθλους στο γήπεδο.

46' Ξεκίνησε το β' ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

45' ημίχρονο 0-0. Η φάση του 42' προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων που φώναξαν μάλλον δικαιολογημένα στον διαιτητή και μετά το τέλος του ημιχρόνου. Και αυτό γιατί Πονηρός και Μπιμπισίδης άφησαν ο ένας τη μπάλα για τον άλλον, ο Οττα το εκμεταλλεύτηκε και την ώρα που τσίμπησε την μπάλα τον έσπρωξε ο Μπιμπισίδης.

42' Για πέναλτι φώναξε η Καλαμάτα σε σπρώξιμο του Μπιμπισίδη στον Οττα μέσα στην περιοχή. Υπήρξε σπρώξιμο αλλά ο διαιτητής έκρινε ότι δεν ήταν τέτοια η παράβαση ώστε να δώσει πέναλτι.

36' Κίτρινη ο Μπιμπισίδης

34' Δοκάρι ο Κασμερίδης για την Καλαμάτα. Απίστευτη ευκαρία έχασε η Καλαμάτα, από φάουλ του Τορεζάνι, ο Κολημήτρας έπιασε την κεφαλιά, απόκρουσε ο Πονηρός και ο Κασμερίδης από ένα μέτρο έχασε ένα εύκολο γκολ στέλοντας τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι!

30' Πρώτη απειλητική στιγμή για την Ερμιονίδα με τον Σαλταπίδα να παίρνει τη μπάλα σε καλή θέση στην περιοχή αλλά ο Κασμερίδης πρόλαβε να κοντράρει το πλασέ του και η μπάλα βγήκε κόρνερ.

26' Πάντα στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο με την Καλαμάτα να μην βρίσκει διαδρόμους για την εστία του Πονηρού, χωρίς φάση το ματς με εξαίρεση αυτή του Ραχίμ στο 3'.

19' Δεύτερη κίτρινη στο ματς, παλι για παίκτη της Καλαμάτας, τον Ραχίμ.

15' Πρώτη κίτρινη στο ματς στον Οττα, μοιρασμένο το ματς στο ξεκίνημα στο Δημοτικό Στάδιο.

12' Σε άλλο ματς 1-0 ο Παναρκαδικός τη Βάρδα με τον Καδά στο 12'

11' Σε άλλο ματς, 0-1 το Αργος στο Λουτράκι, στο 8' με πέναλτι του Λιόση. Το κέρδισε ο Παντελής.

6' Η Καλαμάτα θέλει κατ΄αρχήν νίκη σήμερα για να πιάσει την Ερμιονίδα στην βαθμολογία και αν είναι δυνατό με δύο γκολ διαφορά ώστε να πλεονεκτεί σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος, αφού είχε χάσει με 2-1 στον πρώτο γύρο.

5' Η Καλαμάτα παίζει για πρώτη φορά φέτος στο Δημοτικό Στάδιο. Μέχρι τώρα έπαιζε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όμως από σήμερα και μέχρι το τέλος του πρωταθλήμστος θα παίζει τα εντός έδρας παιχνίδια στο Δημοτικό Στάδιο λόγω του τάπητα που είναι σε καλύτερη κατάσταση.

3' Μεγάλη φάση για την Καλαμάτα, ο Μπεγκλετζής έκανε κάθετη στον Ραχίμ που από το ύψος της περιοχής πλάσαρε αλλά μπλόκξαρε ο Πονηρός. Μπορούσε να προχωρήσει λίγο ακόμη ο παίκτης της Καλαμάτας για να πλασάρει με καλύτερες προυποθέσεις.

1' Ξεκίνησε το ματς στο Δημοτικό Στάδιο. Πάνω από 500 φίλαθλοι στις εξέδρες.

Στο ματς του ομίλου που έγινε νωρίτερα, Δόξα Νέας Μανωλάδας - Αιολικός 0-3 τελικό.

Στις 3 μ.μ. θα ξεκινήσει στο Δημοτικό Στάδιο το ματς της Καλαμάτας με την Ερμιονίδα για την 18η αγωνιστική της Γ' εθνικής. Καθοριστικό ματς και για τους δύο καθώς η Καλαμάτα είναι 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού - όπου βρίσκεται η Ερμιονίδα - και θέλει το τρίποντο για να πιάσει την σημερινή της αντίπαλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων...

ΚΑΛΑΜΑΤΑ Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολημήτρας (64' Μανουσάκης), Οττα, Γκίνο (80' Ρήγας), Μπεγκλετζής, Τορεζάνι, Ραχίμ (54' Καλαντζής).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Πονηρός, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Μαρίνης, Στάικος, Μαζιώτης, Σαλταπίδας (72' Πλαστουργός), Μιχαλάκης (89' Πρίφτης), Τριμπόνιας (64' Ανδριόπουλος).

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Χαλκίδα - Ηρακλής Ψαχνών 3-0 α.α.

Λουτράκι - Παναργειακός 

ΑΟ Λεβάντε - Σπάρτη 

Καλαμάτα - Ερμιονίδα

Παναρκαδικός - Βάρδα 

Δόξα Ν. Μανωλάδας - Αιολικός 

Κανάρης Νενήτων - Βύζας Μεγάρων

• Ολα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από αυτό στην Μανωλάδα που θα ξεκινήσει στη 1 μ.μ.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Σπάρτη 22-13 34

2. Παναργειακός 27-18 31

3. Δόξα Ν. Μανωλάδας 22-16 30

4. Παναρκαδικός 24-11 29

5. Αιολικός 28-15 28

-. Λουτράκι 22-14 28

7. Βάρδα 24-18 27

8. Χαλκίδα 19-10 26

9. Ερμιονίδα 23-20 24

10. Καλαμάτα 18-15 21

11. Βύζας Μεγάρων 15-33 17

12. Κανάρης Νενήτων 12-30 12

13. Ηρακλής Ψαχνών 7-23 10

14. Λεβάντε 11-38 5

• Αιολικός, ΠΑΟ Βάρδας, Κανάρης Νενήτων και ΑΕ Σπάρτης έχουν ένα ματς λιγότερο.

• Ο Ηρακλής Ψαχνών αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα.

• Ο πρωταθλητής ανεβαίνει στη Β' εθνική, ενώ υποβιβάζονται οι 5 τελευταίες ομάδες.