Τρίτη, 08 Μάρτιος 2016 18:29

Ενταση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ, φωνές για "υπαλλήλους" και "Φιλιππινέζες"!

Γράφτηκε από τον
 

 

Οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τους διαδρόμους στη δευτεριάτικη (8/3) συνεδρίαση του Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ. Η ένταση ήταν μεγάλη και οι πάντες ήταν σε... εγρήγορση.
Τελικά όπως έγινε γνωστό, πίσω από τις κλειστές πόρτες υπήρξε έντονη λογομαχία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη και τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού, Σάββα Θεοδωρίδη. Μάλιστα η «ερυθρόλευκη» πλευρά (Θεοδωρίδης, Γιαννίκος και Καραπαπάς) ήταν έτοιμη προς αποχώρηση. Τελικά αυτό δεν συνέβη αφού η... φωτιά έσβησε σχετικά γρήγορα.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά των Πειραιωτών αποφάσισε να αποχωρήσει όταν ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ τόνισε προς τον κ. Γιαννίκο: «Εσύ είσαι υπάλληλος και δεν θα μου μιλας. Εγώ μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες. Εσύ είσαι υπάλληλος»! Στην παρέμβαση Θεοδωρίδη «εγώ να μιλάω; Γιατί εγώ είμαι αντιπρόεδρος», ο κ. Σαββίδης τόνισε πως «Όχι εσύ μπορείς. Δεν είσαι υπάλληλος αλλά δεν είσαι και ιδιοκτήτης. Εγώ θέλω να μιλάω μόνο με ιδιοκτήτες».
Την ίδια στιγμή υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μετά την ξεκάθαρη θέση του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ προς τον Θόδωρο Γιαννίκο ότι «εγώ δεν μιλάω με υπαλλήλους» και τις αντιδράσεις που υπήρξαν από την άλλη πλευρά, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρενέβη και φώναξε «έξω οι Φιλιππινέζες από το ποδόσφαιρο»!
 
ΠΗΓΗ: GAZZETTA. GR, SDNA. GR