Πέμπτη, 10 Μάρτιος 2016 12:02

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Την Κυριακή τελικά το ματς με Αιολικό

Γράφτηκε από τον

Ενώ όλα τα παιχνίδια της 19ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής θα διεξαχθούν μεθαύριο Σάββατο, λόγω της Αποκριάς, το παιχνίδι της Καλαμάτας θα είναι το μοναδικό που θα διεξαχθεί τελικά την Κυριακή. 

Η μετάθεση του αγώνα κατά μια μέρα έγινε μετά από αίτημα της Καλαμάτας, καθώς το Σάββατο δεν υπάρχει καράβι ώστε να πάει η αποστολή από τον Πειραιά στην Μυτιλήνη. Η Καλαμάτα ζήτησε λοιπόν το ματς να γίνει είτε την προηγούμενη μέρα, την Παρασκευή, είτε την επόμενη την Κυριακή, όπου υπάρχει δρομολόγιο από πλοίο. 

Τελικά η ΕΠΟ όρισε το ματς για την Κυριακή στις 3 μ.μ. Έτσι η Μεσσηνιακή αποστολή θα ταξιδέψει με καράβι για την Μυτιλήνη και μετά το ματς θα επιστρέψει αεροπορικώς στην Αθήνα. 

Αγωνιστικά, η Μεσσηνιακή ομάδα συνέχισε χθες την προετοιμασία της για το ματς της Κυριακής με προπόνηση στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Στα θετικά εν όψει του αγώνα της Κυριακής η επιστροφή του Τσιμικλή που εξέτισε την ποινή του. 

Στα αρνητικά, κατ' αρχήν η απουσία των τιμωρημένων Ραχίμ και Γκίνο που συμπλήρωσαν κάρτες και κυρίως το γεγονός ότι η Καλαμάτα είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει με βαθμό η βαθμούς από μια δύσκολη έδρα καθώς είναι σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. 

Θυμίζουμε πως μετά την χαμένη ευκαιρία της περασμένης Κυριακής με την εντός έδρας ισοπαλία, η Καλαμάτα παρέμεινε 3 βαθμούς κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού ενώ απομένουν 8 αγωνιστικές. Μάλιστα το Σάββατο η Ερμιονίδα είναι πολύ πιθανό να αυξήσει την βαθμολογική της συγκομιδή καθώς θα υποδεχθεί το Λουτράκι πράγμα που σημαίνει πως σε περίπτωση ήττας στην Μυτιλήνη η παραμονή θα γίνει αφάνταστα δύσκολη υπόθεση για την "Μαύρη Θύελλα". 

Σφυρίζει ο Χαλδαίος

Το ματς του Αιολικού με την Καλαμάτα θα σφυρίξει ο Χαλδαίος με βοηθούς τους Λεοντακιανάκο και Γιαννόπουλο, όλοι από την Αθήνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές. 

3ος όμιλος - 19η αγωνιστική

Σάββατο 12/3

Ηρακλής Ψαχνών - Παναργειακός 0-3 α.α.

Σπάρτη - Χαλκίδα

Φωτόπουλος, Τάμαλης, τσαλίκης (Αθηνών)

Ερμιονίδα - ΑΟ Λουτράκι

Αντιπαριώτης, Τσαλίκογλου, Μητάκος (Αν. Αττικής)

Βάρδα - ΑΟ Λεβάντε 

Αντωνίου, Ρούντος, Γκόντα (Αν. Αττικής)

Βύζας Μεγάρων - Παναρκαδικός

Βικτωράτος, Παπανδριόπουλος, Γκολές (Πειραιά)

Κανάρης Νενήτων - Δόξα Ν. Μανωλάδας

Μπαϊρακτάρης, Τζάκος, Κολιάκος (Αθηνών)

Κυριακή 13/3

Αιολικός - Καλαμάτα 

Χαλδαίος, Λεοντακιανάκος, Γιαννόπουλος (Αθηνών)

• Όλα τα ματς θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ. εκτός από αυτό της Βάρδας με το Λεβάντε που θα ξεκινήσει στις 2 μ.μ.