Τρίτη, 15 Μάρτιος 2016 13:12

Ανέφερε Μελισσανίδη ως ηθικό αυτουργό ο Κύρκος, προβοκάτσια η απάντηση της «Ένωσης»

Γράφτηκε από τον
Ανέφερε Μελισσανίδη ως ηθικό αυτουργό ο Κύρκος, προβοκάτσια η απάντηση της «Ένωσης»

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να  κατήγγειλε ως ηθικό αυτουργό για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου του ο Δημήτρης Κύρκος, με την πλευρά της ΑΕΚ να μιλά για προβοκάτσια, ανάλογη με την περίπτωση του Ζωγράφου.

Τον Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να αναφέρει ως ηθικό αυτουργό για την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε το αυτοκίνητό του, ο παρατηρητής διαιτησίας, Δημήτρης Κύρκος, στην καταγγελία που απέστειλε στην αθλητική εισαγγελία Αθηνών, σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Στην τετρασέλιδη καταγγελία του, ο κ. Κύρκος αναφέρεται στο περιστατικό που είχε με τον «ισχυρό» άνδρα της ΑΕΚ του ΟΑΚΑ, το οποίο και κατέγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού. 

«Στοχοποιήθηκα και θεωρώ ηθικό αυτουργό της εμπρηστικής ενέργειας τον κ.Μελισσανίδη», φαίνεται πως ισχυρίζεται, σύμφωνα με την «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Κύκλοι «κιτρινόμαυρων» πάντως κάνουν λόγο για προβοκάτσια ανάλογη με την περίπτωση του Χριστόφορου Ζωγράφου και δηλώνουν πως ήδη έχει κατατεθεί μήνυση και αγωγή στον κ.Κύρκο για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα, σημειώνοντας :

«Πρόκειται για προβοκάτσια ανάλογη με αυτή του Χριστόφορου Ζωγράφου. Η προβοκάτσια είναι γνωστό από που προέρχεται και ο κ.Κύρκος θα λογοδοτήσει στην ελληνική Δικαιοσύνη".

Η υπόθεση διερευνάται από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα Αθηνών, Γιώργο Λαϊνη.

Πηγή: gazzetta.gr