Δευτέρα, 21 Μάρτιος 2016 17:12

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-3: Εκανε την ανατροπή και ελπίζει για την άνοδο

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-3: Εκανε την ανατροπή και ελπίζει για την άνοδο

Με γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι ο Ακρίτας Κορώνης κέρδισε χθες το βράδυ στο "Π. Μπαχράμης", τον Ηρακλή Καλαμάτας με 3-2.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα της Κορώνης παρέμεινε ζωντανή στη διεκδίκηση της μιας εκ των τριών θέσεων που οδηγεί στην Α' τοπική.

Από την άλλη η ήττα του Ηρακλή τον διατήρησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και του ψαλίδισε τις ελπίδες παραμονής.

Σε ότι αφορά το χθεσινό παιχνίδι ο Ηρακλής κατάφερε στις καθυστερήσεις του α' ημιχρόνου και στις αρχές του δεύτερου να πάρει κεφάλι στο σκορ με 2-0, όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος. Ο Ακρίτας απάντησε άμεσα και σε διάστημα σχεδόν 10 λεπτών έφτασε στο 2-2 και ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 2ό λεπτό των καθυστερήσεων με εύστοχο πέναλτι του Δ. Κουτσουμπού.

Στο 45' ο Π. Πανταζής έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε σε αμυντικό και κατέληξε στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 1-0. Στο 47' ο Γιαννουκάκης με σουτ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 2-0. Στο 55' ο Μουτζούρης με πλασέ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1. Στο 60' ο Τσάνι με σουτ μέσα από την περιοχή ισοφάρισε σε 2-2. Στο 92' σε σουτ του Μπόκολου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Γ. Παπαδέα και ο διαιτητής Νικολόπουλος σφύριξε το πέναλτι κάτω από τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Δ. Κουτσουμπός και διαμόρφωσε το τελικό 2-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Κουκούτσης, Γεωργακόπουλος, Γ. Παπαδέας, Τζ. Παπαδέας, Π. Πανταζής, Κωνσταντόπουλος, Μουρούφας, Κωνσταντινίδης (25' Γιαννουκάκης), Καραγιάννης, Β. Πανταζής, Σπαντιδέας.

 

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Σπυρόπουλος, Μπλάνας, Παναγιωτόπουλος (75' Σαρέλας), Ι. Κουτσουμπός, Δ. Κουτσουμπός, Τσάνι, Κ. Μάραντος, Μπόκολος, Μουτζούρης, Σταμάτης, Κουτσολίας.