Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 12:51

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πίστη για αποτέλεσμα στην Τρίπολη

Γράφτηκε από τον

Η νίκη επί του Κανάρη Νενήτων και τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής ξανάβαλαν την Καλαμάτα στο κόλπο της παραμονής καθώς είναι πλέον μόλις ένα βαθμό κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού. 

Την Κυριακή ωστόσο η Μεσσηνιακή ομάδα έχει ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μπροστά της καθώς θα φιλοξενηθεί από τον ισχυρό Παναρκαδικό. Ένα ματς που αποκτά χαρακτήρα τελικού για την "Μαύρη Θύελλα" αφού η Ερμιονίδα θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών κάτι που σημαίνει ότι αν η Καλαμάτα έχει απώλεια βαθμών θα αυξηθεί και πάλι η απόσταση της από την ζώνη του υποβιβασμού.

Στο «μελανόλευκο» στρατόπεδο γνωρίζουν την κρισιμότητα του αγώνα της Κυριακής, αποφεύγουν τα μεγάλα λόγια, ωστόσο υπάρχει πίστη ότι η ομάδα θα δείξει το καλό της πρόσωπο και θα πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

«Ένα ακόμη δύσκολο ματς για το οποίο προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα μπορούμε», σχολίασε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Καλαμάτας Κώστας Καλογιαννίδης ο οποίος στις επόμενες προπονήσεις θα καταλήξει στους 11 που θα παίξουν στην Τρίπολη.

Στο ματς της Τρίπολης η Καλαμάτα αναμένεται να έχει και την στήριξη των φιλάθλων της καθώς αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος στο γήπεδο του Παναρκαδικού. 

Διαιτητής από Ζάκυνθο

Ο Καλογεράκος από την Ζάκυνθο θα διαιτητεύσει το ματς της Κυριακής ανάμεσα στον Παναρκαδικό και την Καλαμάτα. Βοηθοί του θα είναι ο Ψάρρης από την Ζάκυνθο και ο Κακαφώνης από την Αχαΐα. 

Κυριακή

Ηρακλής Ψαχνών -Ερμιονίδα 0-3 α.α.

Βάρδα - Σπάρτη 

Μιαρής (Δωδεκανήσων), Δημόπουλος, Σαβόγλου (Δυτ. Αττικής)

Αιολικός - Παναργειακός 

Αντιπαριώτης, Χόικας (Αν. Αττικής), Νιδριώτης (Αθηνών)

Βύζας Μεγάρων - Χαλκίδα

Ζαχαριουδάκης (Ηρακλείου), Τζάκος, Κολιάκος (Αθηνών)

Κανάρης Νενήτων - Λουτράκι 

Κουκούλας, Καντάς, Καρμίρης (Λέσβου)

Δόξα Ν. Μανωλάδας - ΑΟ Λεβάντε

Δραγάτης, Σπυρόπουλος, Καραθανάσης (Λέσβου)

Παναρκαδικός - Καλαμάτα 

Καλογεράκος, Ψάρρης (Ζακύνθου), Κακαφώνης (Αχαίας)

 

• Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 3 μ.μ.