Πέμπτη, 24 Μάρτιος 2016 19:51

ΜΕΘΩΝΗ: Ολοι μια γροθιά για νίκη με Εράνη - Κάλεσμα στον κόσμο από Βλαχόγιαννη

Γράφτηκε από τον

Στις καθυστερήσεις έχασε η Μεθώνη έναν πολύτιμο βαθμό στη Χώρα, όμως διατήρησε τουλάχιστον τη διαφορά των δύο βαθμών από τον Ηρακλή Καλαμάτας που είναι στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι βυσσινί κρατούν την τύχη στα χέρια τους τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές και θα τα δώσουν όλα να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Πρώτος "τελικός" για την Μεθώνη είναι το Σάββατο με την Εράνη, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με την αδιάφορη Ομόνοια και η σεζόν ολοκληρώνεται με το εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή που ίσως κρίνει το ποια ομάδα θα υποβιβαστεί. Στο ματς με τη Χώρα, όπως και σε αυτό με το Πεταλίδι οι Μεθωναίοι έμειναν με παράπονα από τη διαιτησία, όμως ο προπονητής τους Παναγιώτης Βλαχόγιαννης δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι επισημαίνοντας παράλληλα πως έχει εμπιστοσύνη στους Μεσσήνιους διαιτητές. Για το ματς με την Εράνη ο Βλαχόγιαννης τόνισε: "Τεχνικό τιμ, παίκτες, διοίκηση και κόσμος έχουμε αντιληφθεί την κρισιμότητα της κατάστασης και πως η νίκη είναι μονόδρομος με την Εράνη. Θα παίξουμε με μία πολύ καλή ομάδα, που είναι πρώτη στη βαθμολογία, όμως αυτό δεν σημαίνει τίποτα μπροστά στην πρόκληση να μείνουμε στην κατηγορία. Η Μεθώνη είναι μία ιστορική ομάδα που κατά καιρούς έχει προσφέρει πολλές χαρές στο φίλαθλο κοινό της και τώρα καλώ τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και να μας συμπαρασταθεί σε κόσμια πλαίσια. Δίνω την υπόσχεση πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να σωθεί η ομάδα και είναι στο χέρι μας να το πετύχουμε". Παράλληλα ο τεχνικός του ΑΟΜ ευχαρίστησε τη διοίκηση της Χώρας για την φιλοξενία στο πρόσφατο παιχνίδι τους. 

 

Στη Μεθώνη λοιπόν όλοι είναι μια γροθιά και με όπλο την έδρα θα προσπαθήσουν να κάμψουν την αντίσταση της Εράνης, κάνοντας το πλέον αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία. Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα παραμένουν ο τραυματίας Μανιάτης που είναι εκτός και ο Μπουντάς που θα βρίσκεται στον πάγκο, δύσκολα όμως θα αγωνιστεί.