Δευτέρα, 12 Αύγουστος 2013 20:55

Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Πανιώνιος Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

Την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα ο Πανιώνιος στο δημοτικό γήπεδο "Γιώργος Λουκαρέας".


Δεν έγινε επίσημη έναρξη της προετοιμασίας με τον καθιερωμένο αγιασμό, καθώς απουσίαζαν δικαιολογημένα κάποιοι παίκτες, παλιοί και νέα αποκτήματα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η διοίκηση να καθορίσει την ημερομηνία του αγιασμού.
Από εκεί και πέρα ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος και ο συνεργάτης του τη φετινή σεζόν Παναγιώτης Πεφάνης, αφού καλωσόρισαν τους 20 περίπου ποδοσφαιριστές που έδωσαν το "παρών", βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησαν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
Στη διάθεση του προπονητικού τιμ για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκονται οι Χριστόπουλος, Νικοόπουλος, Σπυρόπουλος, Πουλόπουλος, Μοιρούλης, Ηλιόπουλος, Χουλιάρας, Γιάνναρης, Κουτρουμπής, Στυλιανόπουλος, Λιακόπουλος, Παυλάκος, Μακρής, Ν. Βοσνάκης, Μ. Κώστας, Παραπάτης, Κλ. Βοσνάκης, Λουμάκης, Μαρκάκης, Π. Καλόμαλος, Γιαννακόπουλος, Κάστανος και Π. Σταματίου.