Δευτέρα, 04 Απριλίου 2016 14:57

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Εμεινε στην 4η θέση με την τρίτη σερί νίκη

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 0-1: Εμεινε στην 4η θέση με την τρίτη σερί νίκη

 

Με γκολ του Παναγιώτη Παπαδέα στο 50'  ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από το Μελιγαλά, επικρατώντας με 1-0 του Εθνικού.

Οι "ερυθρόλευκοι" πέτυχαν την 3η σερί νίκη, διεύρυναν στις 7 αγωνιστικές το αήττητο σερί και και παραμένουν στην 4η θέση της Α' τοπικής. Στον αντίποδα οι γηπεδούχοι υποχώρησαν στην 7η θέση. Ο Εθνικός είχε ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τους Μουστάκα, Παπαδόπουλο και μετά το 0-1 με τους Φωτιάδη, Μακρυνιώτη, αλλά ο Λυμπερόπουλος ήταν σε καλή μέρα.  Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Αναγνωστόπουλο και στο 75' είχαν δοκάρι σε σουτ του Θεοδωρόπουλου. Το γκολ προήλθε έπειτα από λάθος της άμυνας, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Τσαναλίας και από αριστερά πάσαρε για τον Παπαδέα που με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 68'' οι γηπεδούχοι ζήτησαν αποβολή με 2η κίτρινη κάρτα του Αναγνωστόπουλου, σε φάση με τον γκολκίπερ Μερκούρη που είχε μπλοκάρει την μπάλα, αλλά ο ρέφερι είχε άλλη άποψη και έδωσε μόνο το φάουλ.

Το ματς διαιτήτευσε ο Σκόρδος με βοηθούς την Σ. Τσαούση και τον Παλλαδινό.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Μερκούρης, Παπαδόπουλος (50' λ.τρ. Ζάγουρας), Θανόπουλος, Μακρυνιώτης, Γεωργόπουλος, Γεωργακόπουλος, Μουστάκας, Λάγιος (65' Σαραντόπουλος), Κανελλόπουλος, Φωτιάδης, Πουλάκος. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λυμπερόπουλος, Στ. Μπάλλας, Σταυρόπουλος (46' Θεοδωρόπουλος), Γ. Μπάλλας, Αργάνης, Πολυμενέας, Τσαναλίας, Μαρούδας, Παπαδέας (82' Μπαζάνης), Κολλιός, Αναγνωστόπουλος (70' Καρλαύτης).