Τρίτη, 05 Απρίλιος 2016 17:32

Δεν κάνει πίσω ο Κοντονής: «Κάθαρση στην ΕΠΟ, αλλιώς Grexit»

Γράφτηκε από τον

Οπως έγινε γνωστό, το Υπουργείο αθλητισμού δεν προτίθεται να απαντήσει σήμερα (5/4) στην επιστολή που απέστειλε η FIFA και η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα την Τρίτη (5/4), μέσω ανάρτησις της στην ιστοσελίδα της ελληνικής ομοσπονδίας.

Θυμίζουμε ότι στην επιστολή της Παγκόσμιας ομοσπονδίας, δίδεται διορία στον Υφυπουργό αθλητισμού ως τις 15 Απριλίου, προκειμένου να επαναρχίσει ο θεσμός του Κυπέλλου, ειδάλλως θα εφαρμοστεί το «Grexit».

Στο Υπουργείο αθλητισμού πάντως συνεχίζουν να υποστηρίζουν πως «...σε ό,τι αφορά την επανεκκίνηση του Κυπέλλου, τα πάντα εξαρτώνται από τις κινήσεις της ΕΠΟ».

Επιπλέον το περιβάλλον του Σταύρου Κοντονή ξεκαθαρίζει οτι το Κύπελλο θα επαναρχίσει μόνο αν προχωρήσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την ΕΠΟ: «...από τη στιγμή που η ΕΠΟ δεν προέβη σε καμία κίνηση από αυτές που τις διαμηνύθηκαν στην τελευταία της συνάντηση με τον κ. Κοντονή, είναι αδύνατον να επαναρχίσει το Κύπελλο. Η επανέναρξη του Κυπέλλου εξαρτάται άμεσα από την κάθαρση, όπως ακριβώς την εξήγγειλε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός».

Πηγή: sentragoal.gr