Τετάρτη, 06 Απρίλιος 2016 21:18

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-3: Πήρε το μπαράζ και ελπίζει σε άνοδο στην Α1 τοπική

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ 0-3: Πήρε το μπαράζ και ελπίζει σε άνοδο στην Α1 τοπική

Με κορυφαίο το Μητρόπουλο και σκόρερ τους Κορακοβούνη (2), και Κ. Λαμπρόπουλο, το Καλό Νερό (φωτό) νίκησε 3-0 τη Θύελλα Χαρακοπιού στο μπαράζ των δευτεραθλητών της Β' τοπικής και ελπίζει σε άνοδο στην Α1.  Για να αλλάξει κατηγορία θα πρέπει να προβιβαστεί στη Γ' εθνική ο πρωταθλητής της Α' τοπικής Τσικλητήρας Πύλου και να μείνει η Καλαμάτα στη Γ' εθνική. Στον αντίποδα η Θύελλα θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Β' τοπική.


Το σημερινό μπαράζ φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία.
Το Καλό Νερό μπήκε πιο δυνατά και απείλησε στο 11' με τον Κανελλόπουλο και στο 22' με τον Κορακοβούνη, ο οποίος στην επόμενη φάση εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Μητρόπουλου και έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 24' από κεφαλιά - πάσα του Τσιλίκου, ο Κ. Στασινόπουλος βγήκε τετ α τετ, αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
Η Θύελλα από αυτό το σημείο ισορρόπησε το παιχνίδι και έχασε νέα ευκαιρία στο 26' με την κεφαλιά του Βασιλόπουλου, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους. Στο δεύτερο ημίχρονο οι τυπικά γηπεδούχοι πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά το Καλό Νερό στην πρώτη του επίσκεψη στα καρέ του Ποτηριάδη βρήκε δίχτυα. Ο Μητρόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Κ. Λαμπρόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με κεφαλιά έδωσε ισχυρό προβάδισμα (0-2). Η ψυχολογία ήταν πλέον με το μέρος  του Καλού Νερού, που είχε τον πολύπειρο Μητρόπουλο να κυριαρχεί στο χώρο του κέντρου. Από τα πόδια του προήλθε και το τρίτο γκολ στο 63', όταν σε αντεπίθεση έβγαλε μόνο του τον Κορακοβούνη που σκόραρε με ψύχραιμο πλασέ.  Με το 0-3 τελείωσε ουσιαστικά και το μπαράζ.

Αποβλήθηκε ο γκολκίπερ

Το μόνο που άλλαξε στη συνέχεια ήταν οι αριθμητικές ισορροπίες, καθώς στο 75' αποβλήθηκε λανθασμένα από τον Αλεξέα  με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία ο γκολκίπερ Σταυρόπουλος και κάτω από τα γκολπόστ κάθισε ο Μαδούρος, μιας και δεν υπήρχε αναπληρωματικός τερματοφύλακας.
Σε αυτή τη φάση αποβλήθηκε από τον αγωνιστικό χώρο και ο προπονητής της Θύελλας Παντελής Τσιγαρίδης.
Η ομάδα του Χαρακοπιού όμως δεν μπόρεσε να πετύχει έστω και το γκολ της τιμής, μιας και οι Κ. Στασινόπουλος και Τσιλίκος αστόχησαν σε τετ α τετ στο 82' και στο 84', ενώ στο 90' ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Σαμπάνι. Στο 91' ο Ποτηριάδης νίκησε σε α τετ τον Α. Βλάμη.
* Το μπαράζ παρακολούθησε μεταξύ άλλων και ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης.
Καλή η διαιτησία του Αλεξέα, που έκανε μόνο το λάθος στο 75', όπως και των βοηθών του Λάμια και Σερεμέτη.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Ποτηριάδης, Κυριακάκης, Μ. Στασινόπουλος (32' λ.τρ. Γ. Σκόθος), Ορφανός, Βασιλόπουλος, Α. Στασινόπουλος, Γ. Στασινόπουλος (71' Σαμπάνι), Μουρδουκούτας (66' Βασιλογιαννακόπουλος), Τσιλίκος, Βασιλογιαννακόπουλος, Κ. Στασινόπουλος.
ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ: Σταυρόπουλος, Κ. Λαμπρόπουλος (65' Μαδούρος), Γ.Π. Βλάμης, Π. Λαμπρόπουλος, Γαλάνης, Μαρίνης, Μητρόπουλος, Κανελλόπουλος (69' Κρητικός), Κοροακοβούνης (83' Α. Βλάμης), Π. Βλάμης, Κουτσούλης.