Πέμπτη, 07 Απρίλιος 2016 14:38

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: Θέλει 4 βαθμούς σε 3 ματς για να σωθεί

Γράφτηκε από τον

Με… άδεια χέρια έφυγε και από τη Σπερχογεία ο Αστέρας Αρφαρών, γνωρίζοντας την δεύτερη σερί ήττα μετά από αυτή στην Κυπαρισσία. Παρ' όλα αυτά με 29 βαθμούς παραμένει 4 βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε της Α' τοπικής. 

Σε αυτές ο Αστέρας θα παίξει κατά σειρά με Τσικλητήρα Πύλου (εντός), Πάμισο (εκτός) και Μιλτιάδη (εντός).  Ο Στάθης Βανικιώτης εκτιμά ότι 4 βαθμοί θα είναι αρκετοί για να ανανεώσει η ομάδα του τη θητεία της στην κατηγορία. "Η παραμονή δεν έχει κριθεί ακόμα και πιστεύω ότι θα είναι όλα ανοιχτά μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Εκτός από το Δώριο, όλες οι άλλες ομάδες έχουν ελπίδες. Θέλουμε 4 βαθμούς για να σωθούμε", λέει ο προπονητής του Αστέρα Αρφαρών, ο οποίος αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον βέβαιο πρωταθλητή Τσικλητήρα Πύλου: 

"Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα γιατί θέλουμε βαθμούς. Το ίδιο θα κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια".

 

Εκτός πλάνων παραμένει ο τραυματίας Μπούρας, ενώ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Κατσαρέας που αποβλήθηκε κόντρα στη Σπερχογεία.