Δευτέρα, 11 Απρίλιος 2016 12:47

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΠΑΜΙΣΟΣ 2-0: Σε 3' πήρε νίκη γοήτρου στο ντέρμπι

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα σε 3 λεπτά η Κυπαρισσία "καθάρισε" το ντέρμπι με τον Πάμισο, κερδίζοντάς τον, το απόγευμα του Σαββάτου στην έδρα της, με 2-0.

 

Το παιχνίδι, αν και δεν είχε έντονο βαθμολογικό κίνητρο, είχε τα στοιχεία ενός ντέρμπι με τους δύο αντιπάλους να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να φτάσουν στη νίκη. Είχαν από ένα ημίχρονο, στο α' η Κυπαρισσία ήταν αυτή που είχε την υπεροχή και κατόρθωσε λίγα λεπτά πριν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο στο ματς, να πάρει προβάδισμα με 2-0 (23' και 26') γκολ που αποδείχθηκαν αρκετά για να φτάσει στη νίκη.

Ο Πάμισος, που πήγε στην Κυπαρισσία με 11 παίκτες, φάνηκε ιδιαίτερα στο β' μέρος. Δημιούργησε καλές φάσεις για γκολ, δεν κατόρθωσε όμως να αξιοποιήσει κάποια ώστε να διεκδικήσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και έτσι έφυγε ηττημένος από το γήπεδο της Κυπαρισσίας.

Γκολ και φάσεις

Στο 23' ο Δ. Γεωργιόπουλος έκανε τη σέντρα λίγο έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα στο β' δοκάρι εκεί που πετάχτηκε ο Παπαγεωργίου και με κεφαλιά "έγραψε" το 1-0. Στο 26' ο Ανδρουτσής εκτέλεσε κόρνερ στο β' δοκάρι και ο Αργυρόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στο 50' κοντινό σουτ του Σαραντόπουλου απέκρουσε ο Καπετανάκης. Την ίδια κατάληξη είχε στο 66' σουτ του Κουρούπη. Στο 70' ο Τζανετέας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 90' σουτ εξ επαφής σουτ του Σαραντόπουλου απέκρουσε ο Καπετανάκης.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Καπετανάκης, Ανδρουτσής,  Γιαννόπουλος, Φράγκος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος (65' Κόλλιας), Παπαγεωργίου, Δ. Γεωργιόπουλος.

 

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τραγάκης, Κοντομανωλόπουλος, Κορομηλάς, Φιλόπουλος, Κανελλόπουλος, Τζανετέας, Μωράκης, Ηλιόπουλος, Αγγ. Γεωργιόπουλος, Σαραντόπουλος, Κουρούπης.