Παρασκευή, 16 Αύγουστος 2013 16:48

Πήρε και Χρυσοβέργη ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας, την Κυριακή η "πρώτη"

Γράφτηκε από τονΙδανικά συνέχισε την μεταγραφική του ενίσχυση ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας που έκανε δικό του και τον Τάσο Χρυσοβέργη.


Εναν ακόμη παίκτη με πολύχρονη θητεία σε ομάδες Α' τοπικής που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερες από μία θέσεις.
Ο Χρυσοβέργης είναι 31 χρονών μεσοαμυντικός και τα τέσσερα τελευταία χρόνια ήταν βασικός στον Αίαντα, ενώ έχει περάσει και από τον Πανθουριακό. Πρόκειται για μία μεταγραφή πρώτης γραμμής για τους "πράσινους" που φαντάζουν από τα φαβορί για την άνοδο στην
Α' τοπική με τις κινήσεις που έχουν κάνει. Να θυμίσουμε πως έχουν αποκτηθεί μέχρι τώρα οι Ποτηριάδης, Αποστολίδης, Θ. Παπαδέας,
Τ. Παπαδέας, Μπακέας, Πολίτης, Δαμουράς, Εκμετζίδης και ο Χρυσοβέργης.
Επίσης ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει το… κόλπο γκρόσο με έναν επιθετικό που έχει παίξει σε εθνικές κατηγορίες.
Η καλαματιανή ομάδα θα ξεκινήσει την προετοιμασία της εν όψει της νέας περιόδου που θα την βρει στη Β' τοπική, την Κυριακή στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". Θα πραγματοποιηθεί αγιασμός, θα δοθεί το αθλητικό υλικό στους ποδοσφαιριστές και στη συνέχεια θα γίνει η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Τζίμη Αναστασόπουλου. Να σημειωθεί πως ο Παναθηναϊκός στη β' φάση του κυπέλλου Μεσσηνίας θα παίξει με την Σπερχογεία.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ