Τετάρτη, 13 Απρίλιος 2016 19:06

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Να βγει με αξιοπρέπεια η σεζόν, κρούση σε Τσατά για τον πάγκο

Γράφτηκε από τον

Η Χαλκίδα έβαλε την Κυριακή ουσιαστικά την ταφόπλακα στις ελπίδες παραμονής της Καλαμάτας στη Γ' εθνική.

Το πρωτάθλημα όμως δεν έχει ακόμα τελειώσει. Μένουν τρία παιχνίδια με Σπάρτη, Βάρδα και Βύζαντα και η Μεσσηνιακή ομάδα οφείλει να βγάλει με αξιοπρέπεια τη σεζόν.  Οι εξελίξεις στο διοικητικό θα τρέξουν άλλωστε αφού ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης. Το κλίμα για τον πρόεδρο Γιώργο Ράλλη είναι βαρύ και η πλειοψηφία του κόσμου ζητά την αποχώρησή του. Ο ίδιος δεν έχει αλλάξει σκεπτικό. Είναι διατεθειμένος να φύγει εφόσον βρεθεί διάδοχη κατάσταση. Διαφορετικά θα συνεχίσει στην ηγεσία της ομάδας και στην Α' τοπική. Ολα αυτά όμως θα ξεκαθαρίσουν τον επόμενο μήνα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κώστας Καλογιαννίδης αποτελεί από την Κυριακή παρελθόν. Την τεχνική ευθύνη θα έχουν ο Ιωσήφ Λουκάς με τον Μπάμπη Μπάμπαλη, έχοντας και τη βοήθεια του έμπειρου μεσοαμυντικού Αρι Γαλανόπουλου.
Η διοίκηση πάντως είχε μια διερευνητική επαφή με τον γνωστό Μεσσήνιο τεχνικό Αλέκο Τσατά, όπου συζήτησαν το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της ομάδας στα τρία τελευταία ματς. Πιθανόν αύριο να ξεκαθαρίσει το αν τελικά θα κάτσει στον πάγκο της Καλαμάτας ο Τσατάς.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα γυμνάστηκε σήμερα στο γήπεδο του Ασπροχώματος ενώ αύριο η προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο. Ο άτυχος του αγώνα της περασμένης Κυριακής Τρύφωνας Κασμερίδης χαιρέτησε τους συμπαίκτες του καθώς αναχώρησε για την Θεσσαλονίκη όπου σε λίγες μέρες θα υποβληθεί σε εγχείρηση στον αστράγαλο. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.