Κυριακή, 18 Αύγουστος 2013 22:28

Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνημα με φιλοδοξίες για τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας

Με πολλά νέα πρόσωπα και προσδοκίες ξεκίνησε σήμερα ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας την προετοιμασία του για το πρωτάθλημα της Β' τοπικής. Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο "Γ. Λουκαρέας", ενώ νωρίτερα τελέστηκε ο αγιασμός.


Οι "πράσινοι" προχώρησαν σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα έδωσαν τα ηνία στον Τζίμη Αναστασόπουλο, ο οποίος έχει δουλέψει σε υψηλότερες κατηγορίες και ευελπιστεί να έχει επιτυχίες και στη νέα γι' αυτόν κατηγορία.
Ο έμπειρος τεχνικός απέφυγε πάντως να μιλήσει για πρωταθλητισμό στην πρεμιέρα.
Τόνισε ότι ο στόχος είναι η είσοδος στην 5άδα και η αξιοποίηση των μικρών σε ηλικία παικτών.
"Είναι μια καθαρά καινούρια ομάδα, με πολύ μικρά σε ηλικία παιδιά και αυτό είναι κάτι που ενθουσιάζει. Πρέπει να έχουν πειθαρχία και πίστη και να αγαπούν τον αθλητισμό. Θέλουμε να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ο στόχος είναι να πλασαριστούμε στην 5άδα. Δεν λέμε πρωταθλητισμό, γιατί πρέπει να παίξουν όλα τα παιδιά", είπε στο ξεκίνημα των δηλώσεών του ο τεχνικός του Παναθηναϊκού για να τονίσει στη συνέχεια ότι: "Η Β' τοπική είναι πρωτόγνωρη για μένα κατηγορία και η χρονιά θα είναι δύσκολη. Εχω αποδείξει όμως ότι μπορώ στα δύσκολα. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε σ' έναν δύσκολο όμιλο, όπου τοποθετήθηκαν οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες που υποβιβάστηκαν από την Α' τοπική. Η Κορώνη και ο Αίαντας είναι πολύ δυνατοί αντίπαλοι και πιστεύω ότι ο όμιλος είναι εφάμιλλος της πρώτης κατηγορίας".

Τα νέα πρόσωπα

Ούτε έναν, ούτε δύο, αλλά δέκα παίκτες απέκτησε ο Παναθηναϊκός στο θερινό παζάρι. Στα "πράσινα" ντύθηκαν οι Χρυσοβέργης, Θ. Παπαδέας, Τ. Παπαδέας, Εκμετζίδης, Αποστολίδης, Πολίτης, Α. Γιακουμής, Ποτηριάδης, Μπακέας, Δαμουράς.
Από τη χθεσινή "πρώτη" απουσίαζαν δικαιολογημένα οι Πολίτης, Χρυσοβέργης, Παπαγιαννόπουλος, Γαϊτανάρος, Μπουζαλάς, Γεωργουδιός και Θ. Παπαδέας.
Από πλευράς διοίκηση το "παρών" έδωσε ο πρόεδρος Κώστας Τύρος, ο αντιπρόεδρος Γιάννης Ξυνός, η β' αντιπρόεδρος Μαρία Κωνστάνταρου και τα μέλη Γιάννης Ξυνός και Μηνάς Μπακάλης. Ακόμα παρευρέθηκε και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούχαλης.