Κυριακή, 17 Απρίλιος 2016 23:22

Θρυλική φιέστα για το 43ο

Γράφτηκε από τον

Με ευρεία νίκη 5-0 επί της υποβιβασμένης Καλλονής συνδύασε ο Ολυμπιακός την Κυριακή (17/4) τη φιέστα για την κατάκτηση του 43ου πρωταθλήματος.

 

Φορτούνης, Φουστέρ, Κασάμι, Ελαμπντελαουί και Ιντέγε ήταν οι σκόρερ των ερυθρόλευκων που μετά το τέλος της αναμέτρησης γιόρτασαν μαζί με τους οπαδούς τους που κατέκλυσαν το "Γ. Καραϊσκάκης" το φετινό τίτλο, συνοδεία πυροτεχνημάτων.

Από τα υπόλοιπαμ παιχνίδια της 30ής και τελευταίας αγωνιστικής της φετινής Σούπερ Λιγκ ξεχώρισαν η ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού επί του Πανθρακικού με 6-1 αλλά και η μη αναμενόμενη ήττα της ΑΕΚ στη Λιβαδειά με 3-0 από τον τοπικό Λεβαδειακό, που σκόραρε μόνο μία φορά, καθώς τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν με αυτογκόλ ποδοσφαιριστές της Ενωσης!

Στην Τρίπολη ο Αστέρας επικράτησε 2-1 της Βέροιας που προηγήθηκε αλλά μένει μετά από έξι ολόκληρα χρόνια εκτός πλέι οφ και εκτός Ευρώπης, ενώ ο Ατρόμητος που νίκησε 1-0 στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο περιμένει στη... γωνία τυχόν πρόβλημα των "κυανέρυθρων" με την αδειοδότηση, ώστε να τους "κλέψει" τη συμμετοχή στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ. Ανευ αντικρίσματος για τον ΠΑΣ Γιάννινα το τρίποντο που πήρε στην Ξάνθη, καθώς τερμάτισε τελικά 7ος στη βαθμολογία, ενώ ισοπαλίες χωρίς γκολ είχαμε στους αγώνες Ηρακλής - Παναιτωλικός και Πλατανιάς - ΠΑΟΚ.

ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ εξασφάλισαν τι εισιτήριο για τα πλέι οφ και θα διεκδικήσουν τη δεύτερη θέση για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.