Τετάρτη, 20 Απρίλιος 2016 18:20

Η μάχη του Dimi για την άνοδο στην Premier League

Γράφτηκε από τον
Η μάχη του Dimi για την άνοδο στην Premier League

Η Μίντλεσμπρο του Dimi Κωνσταντόπουλου βρίσκεται στην κορυφή στην Championship τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Kαι τη φετινή περίοδο ο Μεσσηνιακής καταγωγής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της Μίντλεσμπρο (43 συμμετοχές) στην προσπάθεια που κάνει για την άνοδο στην Premier League.

Πέρσι, η ομάδα του Έλληνα τερματοφύλακα έφτασε στα τελικά των πλέι οφ ανόδου, όμως έχασε με 2-0 από την Νόριτς και μαζί το εισιτήριο για τα μεγάλα σανόλια του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει. Η "Μπόρο" τρεις στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στην κορυφή με 86 πόντους και πίσω της σε 2η και 3η θέση βρίσκονται Μπέρνλι και Μπράιτον αντίστοιχα με 84. Θυμίζουμε πως οι δυο πρώτες θέσεις οδηγούν σε απευθείας άνοδο και από την 3η μέχρι και την 6η δίνουν αγώνες μπαράζ.

Το καλό για την ομάδα του Dimi είναι πως σε αυτά τα τρία ματς που απομένουν έχει δυο εντός έδρας αγώνες, έναντι ενός των αντιπάλων της, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί την Μπράιτον στο "Riverside Stadium" την οποία αν κερδίσει (ή δεν χάσει), λογικά, θα πανηγυρίσει την άνοδο.

Πηγή: sport24.gr