Δευτέρα, 19 Αύγουστος 2013 20:14

Παρελθόν για τον Εθνικό ο Κουτίβας

Γράφτηκε από τον


Παρελθόν για τον Εθνικό Μελιγαλά αποτελεί ο Δημήτρης Κουτίβας πριν καν προλάβει να αγωνιστεί σε κάποιο επίσημο ματς. Ο έμπειρος αμυντικός που ήρθε αυτό το καλοκαίρι στον Εθνικό από τον Α.Ο. Φαραί αποχώρησε για προσωπικούς λόγους.

Στο μεταξύ ο Εθνικός γνώρισε την Κυριακή την εντός έδρας ήττα με 4-0 από το Μεσσηνιακό στο δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Μελιγαλά έδειξε πως θέλει πολλή δουλειά, καθώς είναι μια τελείως νέα ομάδα και φυσικά πίστωση χρόνου.


Ο Αντώνης Μαυρέας ξεκαθαρίζει ότι: "Τα αποτελέσματα στα φιλικά δεν παίζουν κανένα ρόλο. Τώρα εντοπίζουμε τα λάθη και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε". Ο τεχνικός του Εθνικού σημειώνει στη συνέχεια ότι: "Είμαστε μια πολύ νέα ομάδα. Θα έλεγα πως θα ξαναγινόμαστε από την αρχή. Γι' αυτό και ξεκινήσαμε τόσο νωρίς την προετοιμασία. Χρειάζεται πολλή δουλειά. Οταν δουλεύεις δεν έχεις να φοβηθείς κάτι. Θα στηριχθούμε στο σύνολο και όχι σε κάποιον ποδοσφαιριστή".
Αγωνιστικά, χθες το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Μελιγαλά. Το ίδιο θα γίνει και σήμερα, ενώ την Τετάρτη ο Εθνικός θα υποδεχτεί στις 6.30 το απόγευμα σε φιλικό ματς τον Τέλλο Αγρα. Επίσης το Σάββατο θα γίνει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Καλαμάτας.
Το μοναδικό πρόβλημα στην προετοιμασία είναι ο Κωνσταντόπουλος.
Οσον αφορά τα μεταγραφικά, η διοίκηση περιμένει την απάντηση του Σωτήρη Δημητρακόπουλου στην πρόταση που του έχει κάνει, ενώ θα κινηθεί για την απόκτηση 3 ακόμα παικτών. Τελευταίο χρονικά απόκτημα είναι ο Σέρτζιο Καραπετιάν.
Να σημειωθεί ότι στο πρόσφατο φιλικό έπαιξε και ο Χρήστος Εμμανουήλ, αλλά στον Εθνικό δηλώνουν ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει αυτή η μεταγραφή.