Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 13:45

Τουρνουά ακαδημιών στην Κυπαρισσία στις 7 - 8 Μαΐου

Γράφτηκε από τον

 

Το πρώτο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου θα διοργανώσει το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαΐου η Κυπαρισσία σε συνεργασία με το Δήμο Τριφυλίας. 

Στο "Κυπαρισσία καμπ" θα λάβουν μέρος εκτός από τη διοργανώτρια, ο Πανηλειακός, ο Αίαντας, ο Τσικλητήρας Πύλου, ο Ολυμπιακός Ζαχάρως και ο Πατίστα. 

Οι έξι ομάδες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των 3 ομάδων και οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο θα προκριθούν στα ημιτελικά για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι τελικοί. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2000, καθώς και 4 παίκτες από κάθε ομάδα γεννημένοι το 1999. Ολοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Κυπαρισσίας. Η δράση θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 9.30 το πρωί (θα γίνουν συνολικά την πρώτη μέρα έξι παιχνίδια), ενώ την Κυριακή θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί από τις 4 το απόγευμα.

Στη φάση των ομίλων τα παιχνίδια θα έχουν διάρκεια 35 λεπτά το ημίχρονο και στα νοκ - άουτ 40 λεπτά.  Η κλήρωση των ομίλων θα γίνει την Παρασκευή.

Σκοπός είναι το εν λόγω τουρνουά να γίνει θεσμός και να διεξάγεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή με τη συμμετοχή ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες.