Πέμπτη, 28 Απρίλιος 2016 16:55

Το πρόγραμμα των playoffs στη Super League

Γράφτηκε από τον
Το πρόγραμμα των playoffs στη Super League

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και Πανιώνιος - Παναθηναϊκός η πρεμιέρα των playoffs της Super League στις 11 Μαΐου. Αναλυτικά το πρόγραμμα του μίνι πρωταθλήματος.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης (28/4) η κλήρωση των playoffs της Super League. Αρχή στις 11 Μαΐου με ντέρμπι Δικεφάλων στην Τούμπα, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό.

Τον Παναθηναϊκό στη διαδικασία εκπροσώπησε ο Στράτος Σωπήλης, ο οποίος έθεσε θέμα επικύρωσης της βαθμολογίας, αλλά η διαδικασία προχώρησε κανονικά. Από τη Λίγκα έλεγαν για αυτό ότι η κλήρωση έγινε για αγωνιστικούς λόγους, ώστε να προετοιμαστούν καταλληλότερα οι ομάδες. Καθώς και ότι η επικύρωση θα πραγματοποιηθεί σε Δ.Σ. την Τετάρτη του Πάσχα, ή την Πέμπτη του Πάσχα, πριν από την έναρξη των playoffs, όπως απαιτεί ο ΚΑΠ.

Την ΑΕΚ εκπροσώπησε ο Βασίλης Δημητριάδης, τον ΠΑΟΚ οι Αχιλλέας Μαυρομάτης και Λάμπρος Μπίρδας, ενώ τον Πανιώνιο ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ο πρώτος γύρος θα γίνει 11, 15 και 18 Μαΐου, ενώ ο δεύτερος γύρος στις 22, 25 και 29 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αρχίζουν το μίνι πρωτάθλημα με δύο βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμό ξεκινούν ΠΑΟΚ και Πανιώνιος.

Το πρόγραμμα των Playoffs:

11 Μαΐου

1η αγωνιστική:

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

15 Μαΐου

2η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

ΑΕΚ - Πανιώνιος

18 Μαΐου

3η αγωνιστική

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

22 Μαΐου

4η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

25 Μαΐου

5η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

29 Μαΐου

6η αγωνιστική

Πανιώνιος - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

* Οι ώρες διεξαγωγής των αναμετρήσεων θα οριστούν προσεχώς από τη διοργανώτρια αρχή.

Πηγή: sport24.gr