Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 12:36

"MΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Με 9 παίκτες η χθεσινή προπόνηση…

Γράφτηκε από τον

Η Καλαμάτα επέστρεψε χθες στο γήπεδο για προπόνηση μετά το εξαήμερο εορταστικό ρεπό, ωστόσο στο Ασπρόχωμα δεν βρέθηκε ούτε μια… 11άδα παίκτες.

Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος είδε μόλις 9 παίκτες να συμμετέχουν στην πρώτη προπόνηση εν όψει του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος, την Κυριακή με τον Βύζαντα στα Μέγαρα. 

Συγκεκριμένα χθες στο γήπεδο βρέθηκαν οι Μεσσήνιοι Γαλανόπουλος, Τσόπελας, Καλαντζής, Οδεμισιώτης, Κουντάνης, Κακαλής, ο Παλιούρας και οι δύο ξένοι Οττα και Τορεζάνι. 

Ενδεχομένως να προστεθούν κάποιοι παίκτες στις προπονήσεις από σήμερα (π.χ. Γκίνο) ενώ οι πιο… μακρινοί (Κανταρτζής, Σταυράκης) ίσως συναντηθούν με την ομάδα κατευθείαν την Κυριακή στην Αθήνα για το ματς με τον Βύζαντα.

Θυμίζουμε βέβαια πως το ματς δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον καθώς η Καλαμάτα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά και θα τερματίσει στην 10η θέση ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής. 

Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με την επόμενη μέρα και την γενική συνέλευση που αναμένεται στο τέλος του μήνα ώστε να φανεί τι μέλλει γενέσθαι.