Πέμπτη, 05 Μάιος 2016 13:35

Τα νέα των αντιπάλων του Τσικλητήρα Πύλου - Φιλικό με ΑΟ Περιστερίου ο Ολυμπιακός Γυθείου

Γράφτηκε από τον

 

Δέκα μέρες έμειναν για την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ' εθνική όπου την Μεσσηνία θα εκπροσωπήσει ο πρωταθλητής της Α' τοπικής Τσικλητήρας Πύλου. 

 

 Η Μεσσηνιακή ομάδσα επέστρεψε την Τρίτη στις προπονήσεις μετά το πενθήμερο ρεπό και ανεβάζει ρυθμούς για τα μπαράζ ανόδου. Πρώτος αντίπαλος του Τσικλητήρα είναι η Ενωση Λέρνας εντός έδρας ενώ στο άλλο ματς ο Ολυμπιακός Γυθείου θα υποδεχθεί την Δόξα Μεγαλόπολης. 

Θυμίζουμε ότι από τον όμιλο θα προβιβαστούν στη Γ' εθνική οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Η δράση ξεκινά στις 15 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 5 Ιουνίου.

Η Ενωση Λέρνας ψάχνει για αντίπαλο για φιλικό ματς το Σαββατοκύριακο καθώς ο προπονητής της Δημήτρης Αποστόλου θέλει ένα τεστ πριν τα μπαράζ. 

Θυμίζουμε ότι η πρωταθλήτρια Αργολίδας  κατέκτησε τον τίτλο με οχτώ βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ερμή Κιβερίου έχοντας 21 νίκες, 8 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 30 αγώνες.

O πρωταθλητής Λακωνίας Ολυμπιακός Γυθείου θα αντιμετωπίσει σε φιλικό ματς την ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου σε φιλική αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου "Χαρίλαος Βασιλάκος". Η ομάδα του Α.Ο. Περιστερίου συμμετέχει στο Πρωτάθλημα της Α' Ε.Π.Σ. Αθηνών και τη φετινή αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στη 2η θέση.

Στο μεταξύ, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Γιώργος Μαστοράκος εξέφρασε την πίστη του για άνοδο: «Ο πρώτος στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να κόψει πρώτη το νήμα. Ήμασταν βέβαιοι εξ αρχής πως το υλικό που έχουμε σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό θα ολοκλήρωνε την κούρσα του πρωταθλήματος με απόλυτη επιυχία. Ο δεύτερος στόχος είναι η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και όλοι δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Προπονητής στον Ολυμπιακό Γυθείου είναι ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος και στο ρόστερ της ομάδας είναι κάποιοι έμπειροι παίκτες όπως οι Βασ. Τζανετάκος, Βλάχος, Μπουρελάκος, Σούκουλι και Κατσικάς.

Από την Αρκαδία, η Δόξα Μεγαλόπολης είχε το πιο δύσκολο έργο στο νομό της καθώς χρειάστηκε η νίκη στο μπαράζ με τον Πανθυρεατικό για να πάρει τον τίτλο. 

«Σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα έχω να πω ότι όλες οι ομάδες έχουν τις ίδιες πιθανότητες για άνοδο. Δεν υπάρχει κάποια που να είναι το φαβορί», δήλωσε ο προπονητής της Βασίλης Κούβαλης ο οποίος θεωρεί ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη για την πρεμιέρα στο Γύθειο.