Παρασκευή, 06 Μαϊος 2016 00:39

Προς ματαίωση ο τελικός κυπέλλου - Διαφωνεί ο Κοντονής με τον ορισμό των βοηθών Αλεξέα και Πετρόπουλου

Γράφτηκε από τον
Προς ματαίωση ο τελικός κυπέλλου - Διαφωνεί ο Κοντονής με τον ορισμό των βοηθών Αλεξέα και Πετρόπουλου

Η κόντρα ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και την ΕΠΟ συνεχίζεται με «θύμα» όπως όλα δείχνουν το Κύπελλο μιας και σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα πολύ δύσκολα θα γίνει ο τελικός το Σάββατο (7/5).

Η ομοσπονδία σύμφωνα με πληροφορίες δεν δείχνει διατεθειμένη να αλλάξει τους βοηθούς του τελικού, ο ένας εκ των οποίων είναι ο Μεσσήνιος Ηλίας Αλεξέας και ο άλλος ο Τρύφωνας Πετρόπουλος από Αρκαδία, όπως έχει ζητηθεί από τον εκπρόσωπο της πολιτείας, που επικαλείται σχετική συμφωνία.

Με αυτά τα δεδομένα πολύ δύσκολα θα γίνει ο τελικός που ούτως ή άλλως φέτος έχει περάσει από «40 κύμματα».

Τελεσίγραφο Κοντονή: Αλλάξτε τους διαιτητές!

Άμεση αντίδραση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, στο πραξικόπημα που επιχείρησε πριν από λίγο η ΕΠΟ - ΚΕΔ, με τους ορισμούς των βοηθών και των επιπρόσθετων του Σιδηρόπουλου, κατά παράβαση της συμφωνίας που είχε γίνει με τον υπουργό, όταν αποφασίστηκε ο ορισμός του διεθνή ρέφερι από τα Δωδεκάνησα.

Το πρόβλημα είναι πως η ΚΕΔ δεν όρισε τους βοηθούς του Σιδηρόπουλου με τους οποίους παίζει πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά έβαλε δικούς της, με τους οποίους ο διεθνής ρέφερι δεν έχει βρεθεί ούτε σε ένα από από τα έντεκα ματς που διαιτήτευσε εφέτος στη Super League.

Η δήλωση του Σταύρου Κοντονή είναι σαφέστατη και έχει ως εξής: «Αν δεν τηρηθούν τα συμφωνηθέντα στη συνάντησή μου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ στις 27 Απριλίου, τα οποία διασφαλίζουν την ομαλή τέλεση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος και την κοινωνική ειρήνη, και δεν ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τις 12 το μεσημέρι αύριο, η Πολιτεία θα προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με τη διεξαγωγή του αγώνα».

Με λίγα λόγια αν δεν αλλάξει η ΕΠΟ τους διαιτητές που όρισε μαζί με τον Σιδηρόπουλο, ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι έτοιμος να αλλάξει απόφαση για την διεξαγωγή του τελικού.

«Όχι» στον ΟΤΕ

Παράλληλα όπως έγινε γνωστό η ΕΠΟ δεν αποδέχθηκε το αίτημα του ΟΤΕ ΤV για μετάθεση του τελικού μία ημέρα αργότερα (από Σάββατο σε Κυριακή) λόγω της 48ωρης απεργίας των δημοσιογράφων. Ο λόγος είναι πως τόσο ο πρόεδρος της ομοσπονδίας όσο και άλλα διοικητικά στελέχη πρέπει να βρίσκονται στο Μεξικό όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της FIFA.

Πηγή: sentragoal.gr