Τρίτη, 10 Μάιος 2016 17:43

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Το μυαλό στην Ενωση Λέρνας

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Το μυαλό στην Ενωση Λέρνας

 

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν είχαν την Κυριακή οι παίκτες του Τσικλητήρα Πύλου και από χθες επέστρεψαν στις προπονήσεις, οι οποίοι θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο.

Οι νταμπλούχοι Μεσσηνίας προετοιμάζονται για την πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική, τα οποία ξεκινούν την Κυριακή 15 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 5 Ιουνίου.

Ο Τσικλητήρας υποδέχεται την πρώτη αγωνιστική την Ενωση Λέρνας (5 μ.μ.) που κατέκτησε τον τίτλο στην Αργολίδα και είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος.

Το ευχάριστο για το Νίκο Κακαλέτρη είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα από τραυματισμούς ή τιμωρίες και η ομάδα της Πύλου θα παραταχθεί με ιδανική 11άδα. Να σημειωθεί ότι ο Τσικλητήρας δεν έδωσε κανένα φιλικό από την μέρα που τελείωσε το πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

 

Η ομάδα βρίσκεται όμως σε καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση  και υπάρχει αισιοδοξία για την άνοδο. Στον 13ο όμιλο των μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική,  μετέχουν ακόμα ο Ολυμπιακός Γυθείου από τη Λακωνία και η Δόξα Μεγαλόπολης από την Αρκαδία, ενώ θα προβιβαστούν οι δύο πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα.