Τρίτη, 10 Μαϊος 2016 15:56

Στην Καλαμάτα το φάιναλ φορ ποδοσφαίρου μηχανικών

Γράφτηκε από τον
Στην Καλαμάτα το φάιναλ φορ ποδοσφαίρου μηχανικών

 

Για πρώτη φορά θα διεξαχθεί στην Καλαμάτα το φάιναλ φορ του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου μηχανικών.

Οι προηγούμενες δύο διοργανώσεις έγιναν σε Λάρισα, Γιάννενα και πλέον η μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (14-15 Μαΐου) τις 4 καλύτερες ομάδες. Πρόκειται για τη διοργανώτρια Καλαμάτα (Τ.Ε.Ε. Πελοποννήσου), τη Θεσσαλονίκη (Τ.Ε.Ε. Κεντρ. Μακεδονίας), τη Λάρισα (Τ.Ε.Ε. Δυτικής Θεσσαλίας) και τα Ιωάννινα (Τ.Ε.Ε. Ηπείρου). Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης". 

Το Σάββατο θα γίνουν οι ημιτελικοί και την Κυριακή ο τελικός που θα αναδείξει τον πρωταθλητή. Η κλήρωση των αγώνων θα γίνει σήμερα το βράδυ και στη συνέχεια θα ανακοινωθούν οι ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών. 

Να σημειωθεί ότι στο φετινό πρωτάθλημα συμμετείχαν δέκα ομάδες που είχαν χωριστεί σε τρεις ομίλους. Οι πρώτες από κάθε όμιλο πήραν το εισιτήριο για την τελική φάση, ενώ η τετράδα συμπληρώθηκε από την Καλαμάτα που ως διοργανώτρια εξασφάλισε την πρόκριση άνευ παιχνιδιών.

Στο πρωτάθλημα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο διπλωματούχοι μηχανικοί, καθώς και πέντε πτυχιούχοι ΤΕΙ. 

 

Προπονητής της ομάδας της Καλαμάτας είναι ο Βασίλης Μπλέτσας, ο οποίος θα ανακοινώσει αυτές τις μέρες και την 18άδα. Μεταξύ άλλων αγωνίζονται στους Μηχανικούς οι ποδοσφαιριστές Πάρις Καλλιντέρης, Νίκος Λουμάκης, Πέτρος Μαλαβέτσης, καθώς και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Καλαμάτας Ηλίας Παπακωνσταντίνου. Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο των αγώνων θα γίνει δεξίωση και ενημερωτικές ομιλίες για τον κλάδο.