Παρασκευή, 13 Μάιος 2016 12:59

Αλλάζουν οι βοηθοί του τελικού, που θα γίνει οριστικά στις 17/5

Γράφτηκε από τον

Η FIFA αναμένεται να στείλει επιστολή στην ΕΠΟ και στον Σταύρο Κοντονή, όπου θα "σφραγίζει" την τέλεση του τελικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Τρίτη, 17 Μαΐου.

Φαίνεται πως οδεύει προς οριστική επίλυση το θέμα με τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και αυτός θα διεξαχθεί την προσεχή Τρίτη (17/3) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με την FIFA να στέλνει επιστολή στην ΕΠΟ και στον Σταύρο Κοντονή, όπου θα οριστικοποιεί τους όρους διεξαγωγής του.

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης συμφώνησε σε όλα με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη στο Μεξικό όπου και βρίσκεται, αφού η Ομοσπονδία υποχωρεί στο θέμα του τιμ του Σιδηρόπουλου και ως εκ τούτου ανοίγει ο δρόμος για να ανάψει το "πράσινο φως" και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής. Να θυμίσουμε πως αρχικά είχαν οριστεί βοηθοί του Σιδηρόπουλου, ο Μεσσήνιος Ηλίας Αλεξέας και ο Πετρόπουλος από την Αρκαδία...

Σύμφωνα με πληροφορίες που βγαίνουν από τη Λίγκα, η οποία έχει ήδη ενημερώσει για τις εξελίξεις ορισμένες ΠΑΕ, η Παγκόσμια Ομοσπονδία τις επόμενες ώρες θα στείλει το χαρτί που θα "σφραγίζει" την τέλεση του τελικού και από 'κει και πέρα θα πρέπει η Super League με τις ομάδες και τη NOVA να συμφωνήσουν για τις ημερομηνίες των αγώνων των playoffs.

Εν αναμονή των οριστικών εξελίξεων λοιπόν, αλλά φαίνεται πως όλα δρομολογούνται έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και το ΟΑΚΑ θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, που θα παλέψουν για τον δεύτερο τη τάξει θεσμό της χώρας.

Πηγή: sport24.gr