Τρίτη, 17 Μάιος 2016 15:09

ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: "Φαβορί του ομίλου ο Τσικλητήρας", δηλώνει ο Βασίλης Κούβαλης

Γράφτηκε από τον

 

Σαν… σίφουνας πέρασε την Κυριακή από το Γύθειο η Δόξα Μεγαλόπολης επικρατώντας με 3-0 του τοπικού Ολυμπιακού. Η πρωταθλήτρια Αρκαδίας μπήκε με το... δεξί στα μπαράζ ανόδου για τη Γ' εθνική και αισιοδοξεί ότι στο τέλος θα πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια.

Ο προπονητής της Δόξας Βασίλης Κούβαλης σχολιάζοντας την πρεμιέρα είπε: "Σίγουρα δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη έκταση στο σκορ. Περιμέναμε όμως ότι θα είμαστε καλοί και ξέραμε ότι έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Αυτή η νίκη μας δίνει ψυχολογικό αβαντάζ".

Η συνέχεια για την ομάδα της Μεγαλόπολης περιλαμβάνει το αυριανό εντός έδρας ματς με τον Τσικλητήρα Πύλου, ο οποίος ξεκίνησε επίσης με νίκη (1-0 την Ενωση Λέρνας) αυτό το μίνι πρωτάθλημα. Για τον Β. Κούβαλη μάλιστα οι πρωταθλητές Μεσσηνίας είναι φαβορί όχι μόνο στο μεταξύ τους ματς, αλλά στον όμιλο: "Εχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι στο φαβορί για μένα του ομίλου. Πρέπει λοιπόν να είμαστε προσεκτικοί για να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη. 

Ξεκινήσαμε τους αγώνες με στόχο την άνοδο και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος".

Το ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα στην προετοιμασία που ολοκληρώθηκε χθες, μιας και σήμερα υπάρχει ρεπό.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δόξα Μεγαλόπολης θα δώσει τρία συνεχόμενα ματς στην έδρα της, αρχής γενομένης αύριο απέναντι στον Τσικλητήρα Πύλου. Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή η Ενωση Λέρνας και την Τετάρτη 25 Μαΐου ο Ολυμπιακός Γυθείου.