Παρασκευή, 20 Μάιος 2016 13:11

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: "Καλό ότι παίρνεις εκτός έδρας", τονίζει ο Κακαλέτρης για την ισοπαλία στη Μεγαλόπολη

Γράφτηκε από τον

 

Μετά την νίκη της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου με την Ένωση Λέρνας, ο Τσικλητήρας Πύλου την Τετάρτη πήρε λευκή ισοπαλία από την Δόξα στη Μεγαλόπολη και πλέον ισοβαθμεί στην κορυφή του ομίλου με την ομάδα της Αρκαδίας, έχοντας και οι δύο ομάδες από 4 βαθμούς.

 

Ο τεχνικός των Μεσσηνίων Νίκος Κακαλέτρης χαρακτηρίζει καλό το αποτέλεσμα και συνιστά μεγάλη προσοχή και προσπάθεια από τους παίκτες του για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στην Γ" εθνική. 

«Το αποτέλεσμα στη Μεγαλόπολη είναι καλό για την μάδα μας. Ότι παίρνεις εκτός έδρας είναι καλό. Σίγουρα δεν κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι κάτι που οφείλεται στο ότι δεν είχαμε φρεσκάδα, στο ότι η Δόξα ήταν ιδιαίτερα δυνατή αλλά και στο ότι ίσως επηρεαστήκαμε λίγο από τον πλαστικό τάπητα. 

Η άνοδος δεν κρίνεται σε ένα ματς αλλά στο σύνολο των έξι αγώνων. Κοιτάζουμε πλέον την συνέχεια με μεγάλη προσοχή», τόνισε ο Κακαλέτρης που από τη χθεσινή προπόνηση άρχισε να στρέφει την προσοχή των παικτών του στο επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό Γυθείου. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο γήπεδο της Πύλου, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. 

Θυμίζουμε πως μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, Πύλος και Δόξα έχουν από 4 βαθμούς, η Λέρνα 3 και ο Ολυμπιακός Γυθείου παραμένει χωρίς βαθμό. Οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου θα πάρουν τα εισιτήρια για την Γ' εθνική. 

 

Στο ματς της Κυριακής ο Τσικλητήρας θα παραταχθεί πάνοπλος αφού δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Θύμιος Νάτσης που προέρχεται από τραυματισμό ανεβάζει στροφές εδώ και ημέρες και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αν χρειαστεί για ένα διάστημα.