Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 14:07

ΕΡΑΝΗ: Νέα συνέλευση την Παρασκευή, εκλογές την Κυριακή

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Νέα συνέλευση την Παρασκευή, εκλογές την Κυριακή

Την προσεχή Παρασκευή η Εράνη θα πραγματοποιήσει νέα γενική συνέλευση με κύριο θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Αυτό αποφασίστηκε στη διάρκεια της συνέλευσης που έγινε την Παρασκευή που πέρασε, όπου η απερχόμενη διοίκηση έκανε τον οικονομικό απολογισμό για την αγωνιστική περίοδο που έληξε.

Στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών έδωσε το "παρών" αρκετός κόσμος και μάλιστα εγκρίθηκε ομόφωνα ο οικονομικός απολογισμός. Στη διάρκεια της έγινε και συζήτηση για το μέλλον της ομάδας, αλλά αποφάσεις θα παρθούν την Παρασκευή που θα γίνει επαναληπτική συνέλευση και οριστικά την Κυριακή που έχουν προκηρυχθεί εκλογές για ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Υπάρχει θετικό κλίμα για να μπουν στο καινούργιο διοικητικό σχήμα νέα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται να εκδηλώσουν ενδιαφέρον και παράγοντες από την απερχόμενη διοίκηση. Αλλωστε μετά την επιστροφή της Εράνης στην Α' τοπική μετά από έναν χρόνο, θα χρειαστεί οποιαδήποτε βοήθεια και στήριξη και όλοι είναι καλοδεχούμενοι για να προσφέρουν.

Η γενική συνέλευση της ερχόμενης Παρασκευής, έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 7.30 το βράδυ και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Φιλιατρών.