Τετάρτη, 25 Μαϊος 2016 14:20

Στα χέρια του το... εισιτήριο

Γράφτηκε από τον
Στα χέρια του το... εισιτήριο

Στις 5 Ιουνίου θα πέσει η "αυλαία" στα φετινά μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική.

Ο Τσικλητήρας Πύλου όμως έχει την ευκαιρία να ανοίξει από σήμερα… σαμπάνιες για την ιστορική άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. 

Οι πρωταθλητές Μεσσηνίας με διπλό στη Λέρνα θα τσεκάρουν και μαθηματικά το ένα από τα δύο εισιτήρια και θα παίξουν χωρίς άγχος στις δύο εναπομείναντες αγωνιστικές με Δόξα Μεγαλόπολης και Ολυμπιακό Γυθείου. Ακόμα όμως και με ισοπαλία θα είναι πολύ κοντά, με δεδομένο ότι προβιβάζονται δύο ομάδες και ο Τσικλητήρας είναι μέχρι σήμερα αήττητος και μάλιστα χωρίς να δεχτεί γκολ. Εχει δύο βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Δόξα Μεγαλόπολης και τρεις από τη σημερινή αντίπαλό του,την οποία είχε κερδίσει στην Πύλο. Εκεί όπου λύγισε την Κυριακή και την αντίσταση του Ολυμπιακού Γυθείου που δεν έχει ακόμα βαθμό και δεν μπορεί να απειλήσει τη Μεσσηνιακή ομάδα. 

Με άλλα λόγια μια νίκη ουσιαστικά χωρίζει τον Τσικλητήρα από τη Γ' εθνική και με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα, δεν γίνεται να χαθεί αυτή η άνοδος. Το εισιτήριο βρίσκεται στα χέρια του και μένει να δούμε αν θα το τσεκάρει σήμερα ή την προσεχή Κυριακή στο εντός έδρας ματς με τη Δόξα Μεγαλόπολης, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος στην Αρκαδία. Αν οι παίκτες του Νίκου Κακαλέτρη επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά, τότε ο Τσικλητήρας θα είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπεί τη νέα σεζόν το νομό στις εθνικές κατηγορίες. Ακόμα θα αλλάξει ο χάρτης στα τοπικά πρωταθλήματα, μιας και η τύχη ορισμένων ομάδων εξαρτάται από την επιτυχία ή όχι των πρωταθλητών.